Gebeliğe Hazırlık Cok acil yardımınıza ihtiyacim var catlatma igenesinin 8.gununde pempemsi kan gelmesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Baharr08

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
274
99
13
30
Kızlar merhaba bugün idrardan sonra pembemsi kan lekeler geldi bir kaç damla peçete de ve çamaşırıma bir sey gelmedi ve kac gundur birseyim yoktu gece iliski oldu sabahta boyle oldu iste idrarımda ağrıda oldu böyle olup hamile kalan oldu mu ne olur yardımcı olur musunuz

İdarar yolları enfeksiyonu olabilir mi idrarını yaparken kan ve ağrı varsa ve hala devam ediyorsa idrarınla enfeksiyondan kaynaklıdır

Çatlamadan 10. Gün kan yerleşme kanaması diye biliyorum
Hayırlısı olsun hakkında doktora gözükmende fayda var
Ama agrıyı bilemem canım

Çatlamadan 10. Gün kan yerleşme kanaması diye biliyorum
Hayırlısı olsun hakkında doktora gözükmende fayda var
Ama agrıyı bilemem canım
Inşallah canım öğlen başladı akşam 7 den sonra olmadi ne ağrı ne leke bitti yani 3 ya da 4 idrarımda oldu

Eğer çok değilse kanaman gebelikte olabilir ben çatlama iğnesinden 11 gün sonra idrar testinde çıkmıştı hayırlısı olsun hakkında
Insallah canım 1.5 yıldır istiyoruz sebep olmadığı halde hamile kalamıyorum rabbim bu ay isteyen herkese içlerinde de bana nasip etsin

Kızlar idrar tahlili yaptırdım onda bir sey çıkmadı gibi dr pek bir şey gözükmüyor dedi istersen ürolojiden muayane oldu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…