Cok Acil Yardımcı Olurmusunuz

Ne ameliyati olacaksin burun estetigi mi ?

Eger öyleyse bosuna olma burda olup memnun olmayan bir sürü insan var.belki de bu aksilik bir uyarı senin için

Burnunuz sagliginizi etkilemiyorsa yaptirmayin bence
O kadar acı cekeceksiniz cok gerekli mi
Saglimi etkilemiyor ama psikolojimi etkiliyor. Uzun zamandir istedigim birseydi bu. Surekli dusunecegime bir an evvel yaptirmak istiyorum. Cok ucuk kacik bir burun hayalim yok zaten. Birazda sans isi olduguna inaniyorum.

Saglimi etkilemiyor ama psikolojimi etkiliyor. Uzun zamandir istedigim birseydi bu. Surekli dusunecegime bir an evvel yaptirmak istiyorum. Cok ucuk kacik bir burun hayalim yok zaten. Birazda sans isi olduguna inaniyorum.
Tabi sizin bileceginiz bisey
Eski burnum daha guzeldi diyenleri burda okumussunuzdur :)
Hayirlisi olsun hakkinizda

Tabi sizin bileceginiz bisey
Eski burnum daha guzeldi diyenleri burda okumussunuzdur :)
Hayirlisi olsun hakkinizda
Dusunsenize 47 yildir ayni burunu goruyorsuniz. Sonra bir bakiyorsunuz farkli bir burun. Bunu kabullenmekte kolay degil. Kimisinin psikolojisi bu degisimi kaldiramiyor.

Dusunsenize 47 yildir ayni burunu goruyorsuniz. Sonra bir bakiyorsunuz farkli bir burun. Bunu kabullenmekte kolay degil. Kimisinin psikolojisi bu degisimi kaldiramiyor.
Bende burnumu uzun bulurum ve 20 li yaslarda ameliyat dusunurdum hep :)
Ama boyle de yasanabiliyor acı çekmeye ne gerek var
Ameliyat olma bence beni dinle sen :)

Arkadaslar hepinize tsk ederim. Doktor bey tomografi haricinde hepsini tekrar istedi. Ameliyata kadar yetisir sorun olmaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…