- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
-
- Konu Sahibi Alabalik32
Ameliyat gunumu ertelemez degilmi 3.5 aydir bekliyordumTekrar tahlil verirsin bir sıkıntı olmaz
Kan tahlili sonucu degil yanlis anlamissiniz. Ekg tomografi akciger rontgeni kan tahlili sonuclari cikinca anesteziye gidip ameliyat onayi aliyoruz ya o kagit yok bende. Yarin sabah anesteziye gitsem bilgisayarinda kayitlidir yine degil mi. Bilgisayardan cikti verebilirmi. Yokda yeniden butun tahlilleri yaptirmam mi gerekiyorYok canım kan tahlili dediğin iki dakikalık bir sey ki ameliyat tarihine daha var ben bir gün öncesinde tahlil verdim ertesi gün ameliyata girdim
Yarin sabah direk anestezi poliklinige gideyim diyorum. Belki bilgisayarda vardir raporum. Belki bi ihtimal cikti verebilirler. Eger yoksa sil bastan hepsini yaptiricam.Canım sıkma canını ya ameliyat tarihine daha var şimdi bile tahlil yaptırsan çıkar 5 10 güne en geç. Arkadaşım üniversite hastanesinde hemotoloji bölümünden bi tahlil yapmıstı 2 ay sonra çıkan rapoeu bir yıl sınra vermişlerdi doktor bile şaşırdı neden böyle yaptılar diye. Bazen kaybedebiliyorlar da. Sorumsuzluk başka bir şey değil sıkma canını hiç olmadı başka bir yerden tahlil yaptır götür. Bide internette referans numarasından tahlil sonuçlarını görebiliyorsun devlet hastanelerinde var bu tekrar çıktı alamaz mısın. Bi onu da sorsana.
Bilgisayarlarda oluyor çıktı almakta bir şey yok elinde barkod numarası veya refesans numarası varsa sen bile alabilirsin sıkma canını sırf o yüzden tarihin ertelenmez hepsini en baştan olursun gerekirse.Yarin sabah direk anestezi poliklinige gideyim diyorum. Belki bilgisayarda vardir raporum. Belki bi ihtimal cikti verebilirler. Eger yoksa sil bastan hepsini yaptiricam.
Kan tahlili degil bu anlamadiniz. Tum tahlillerin sonucunu aldiktan sonra anesteziden onay raporu aliyoruz ya. Doktor bey onu istedi. Ona bakip beni tekrar kan tahliline yollayacakti. O elimde olmayinca eve geri dondum. Orada doktorda biraktigimi bildigim halde bisi diyemedim. Sil bastan yaparlarsa bile iyi. Sadece derdim ameliyat gunum ertelenmesin istiyorum.Bide çok erken tahlil istemişler senden en fazla bir hafta içersinde almalılar çünkü Allah korusun bi ayda kan değerlerine nolur ne biter bilemezsin belki kanına enfeksiyon karıştı da haberin yok. Benim bi hafta önceden alındı onda bile tedirgin oldum. NOrmalde bi gün önceden bakılıyor.
Barkod referans hic birsey yok ki elimde. Anca ismimi girip bilgisayardan bakarsa cikacak. Ins bulurlarda cikti verirler yoksa sil bastan off offfBilgisayarlarda oluyor çıktı almakta bir şey yok elinde barkod numarası veya refesans numarası varsa sen bile alabilirsin sıkma canını sırf o yüzden tarihin ertelenmez hepsini en baştan olursun gerekirse.
Tc kimlik numaranla bile görebiliyorsun aslında. Hastanenin sitesinden falan yada e tahlil e sonuç falan gibi hizmetlerden bulamıyor musun ? İnternetten az araştırsana görebilme hakkın var çünkü devlette olsa özelde olsaBarkod referans hic birsey yok ki elimde. Anca ismimi girip bilgisayardan bakarsa cikacak. Ins bulurlarda cikti verirler yoksa sil bastan off offf
Onuda denedim internetten bulamadim e devlet sifresi istiyor barkod istiyor oda bende yokTc kimlik numaranla bile görebiliyorsun aslında. Hastanenin sitesinden falan yada e tahlil e sonuç falan gibi hizmetlerden bulamıyor musun ? İnternetten az araştırsana görebilme hakkın var çünkü devlette olsa özelde olsa
E devlet sifresi almadim. Ben yarin sabah direk anestezi poliklinige gidicem. Raporu verdikleri tarihi hatirlatayim. Artik ciktimi verirler yoksa hepsini bastanmi isterler bilmiyorum.E devlet şifreni biliyor musun? Barkodu boşver de şimdilik
Insallah canim ya. Bugun cok sinirlerim bozuldu. Masasinda biraktigimi hatirladigim halde evi darman duman ettim bugun. O kagit doktorda kalacak biliyordum ben. Aradan 3.5 ay gecincede acaba evdemi diye dusundum dosyalarima baktim eve sadece ekg sonucunu getirmisim.Merak etme canım kayıtlıdır sadece çıktıyı tekrar alırsın.
Hallolur merak etme herşeyde bi hayır var diye düşün,en olmadı tekrar çekerler o bile yetişir ameliyatın ertelenmez.ama çıktı alırsın sadece öyle tahmin ediyorum.Insallah canim ya. Bugun cok sinirlerim bozuldu. Masasinda biraktigimi hatirladigim halde evi darman duman ettim bugun. O kagit doktorda kalacak biliyordum ben. Aradan 3.5 ay gecincede acaba evdemi diye dusundum dosyalarima baktim eve sadece ekg sonucunu getirmisim.
Canimsin saol icimi rahatlattin. Bugun naptigimi bilemedim evde. Oyle kotu oldum ki. Evde duzenli biriyimdir. Herseyi tertiplerim odenmis faturalarima kadar. Orada biraktigimi bildigim halde acaba evdemi ki dedim. Evdeysede hemen yarin gotururum diye dusundum. Yoksa direk gidip anesteziye sorardim. Benim tek derdim anestezi onayi icin bastan yapilacaksa butun tahliller ameliyat gunumu ertelemesinden korktum.Hallolur merak etme herşeyde bi hayır var diye düşün,en olmadı tekrar çekerler o bile yetişir ameliyatın ertelenmez.ama çıktı alırsın sadece öyle tahmin ediyorum.