Çok acil yardıma ihtiyacım var 🐣

hayalethesap

🙇🏻‍♀️
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
1.397
3.041
133
Yoğurt çorbası yada diğer adıyla yayla çorbası yaptım ilk defa. İlk başta kıvamı çok güzeldi ama bekleyince koyulaştı Şimdi buna biraz kaynamış su döksem bişey olur mu yada yeniden nasıl kıvama getirebilirim çok acil yardım ederseniz sevinirim

Bu arada herkese hayırlı iftarlar diliyorum.

Acilacak kadar su dok kaynamis degil yoksa yogurdu kesersin. Suyu dokunce tencerenin altini yak karistirmaya basla canim bu kadar hayirli iftarlar

Dök canım birşey olmas ama çorbanın ısısıyla döktüğün suyun ısısı aynı olsun kesmesin dikkat et

Acilacak kadar su dok kaynamis degil yoksa yogurdu kesersin. Suyu dokunce tencerenin altini yak karistirmaya basla canim bu kadar hayirli iftarlar

Ayy pişmiş aşa soğuk su döktüm resmen Çok teşekkür ederim bu arada yardım için

Sıcak su ekle canım karıştırarak

Dök dök.. Kaynamış dökme ama ılık dök.
Ben her çorbaya döküyorum valla benim istediğim çorbaları eşim hep koyu buluyor.

Kaynamış suyla kıvamı açılır ama aklınızda olsun yayla çorbasında pirinç ve yoğurt olduğu ici erken koyulaşıyor sofraya koymadan 5-10 dk once pişmiş olması gerekiyor bekletmeye cok gelmeyen corbalardan

Bende bugün yoğurt çorbası yaptım gel sarılalım Isısı ayni olsun dök bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…