- 27 Kasım 2015
- 1.397
- 3.041
- 133
- Konu Sahibi hayalethesap
-
Acilacak kadar su dok kaynamis degil yoksa yogurdu kesersin. Suyu dokunce tencerenin altini yak karistirmaya basla canim bu kadar hayirli iftarlarYoğurt çorbası yada diğer adıyla yayla çorbası yaptım ilk defa. İlk başta kıvamı çok güzeldi ama bekleyince koyulaştıŞimdi buna biraz kaynamış su döksem bişey olur mu yada yeniden nasıl kıvama getirebilirim çok acil yardım ederseniz sevinirim
Bu arada herkese hayırlı iftarlar diliyorum.
Dök canım birşey olmas ama çorbanın ısısıyla döktüğün suyun ısısı aynı olsun kesmesin dikkat et
Acilacak kadar su dok kaynamis degil yoksa yogurdu kesersin. Suyu dokunce tencerenin altini yak karistirmaya basla canim bu kadar hayirli iftarlar
Dok canım bende oyle yapıyorum kıvam alması için
Eski kadinlar kusursuz yaptiklari ixin bu deyimi kullanmislar ama biz yeni nesil o kadar olamayiz valla dok gitsinAyy pişmiş aşa soğuk su döktüm resmenÇok teşekkür ederim bu arada yardım için
Sıcak su ekle canım karıştırarakYoğurt çorbası yada diğer adıyla yayla çorbası yaptım ilk defa. İlk başta kıvamı çok güzeldi ama bekleyince koyulaştıŞimdi buna biraz kaynamış su döksem bişey olur mu yada yeniden nasıl kıvama getirebilirim çok acil yardım ederseniz sevinirim
Yoğurt çorbası yada diğer adıyla yayla çorbası yaptım ilk defa. İlk başta kıvamı çok güzeldi ama bekleyince koyulaştıŞimdi buna biraz kaynamış su döksem bişey olur mu yada yeniden nasıl kıvama getirebilirim çok acil yardım ederseniz sevinirim
Dolma ,bulgur pilavı ,bol yeşillikli salata ve zerde tatlısı.Baya karıştırmışım ben yaBissunicole yanında ne vardı canım ☺
Ellerinize sağlıkDolma ,bulgur pilavı ,bol yeşillikli salata ve zerde tatlısı.Baya karıştırmışım ben ya
Annem olmasa sadece çorba olurdu büyük ihtimal bizde deEllerinize sağlık ☺ Bende hiç bişey yapmamışım sizin menünün yanında
Annem olmasa sadece çorba olurdu büyük ihtimal bizde de
Acıyı falan deşmedim umarımAhhh canım annem nasılda özledimSiz öyle deyince aklıma düştü
Acıyı falan deşmedim umarım
İyi olsunlarda 'sağ olsunlarda uzak olsunlarHaa yok yok sadece virüs vs göremiyorum o yüzden ☺
İyi olsunlarda 'sağ olsunlarda uzak olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?