- 13 Mart 2017
- 902
- 4.070
- 31
- Konu Sahibi Ilayburak2
Kese gözüktü ama bebek gözükmedi ve doktorlar değerler normal değil dediDeğerleriniz orantılı yükselmiş oysaki. Çok üzüldüm iyisinizdir inşallah bir sıkıntınız yok değil mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kese gözüktü ama bebek gözükmedi ve doktorlar değerler normal değil dediDeğerleriniz orantılı yükselmiş oysaki. Çok üzüldüm iyisinizdir inşallah bir sıkıntınız yok değil mi ?
Sizi hemen çıkardılar ben daha taburcu olmadimEvet vakum aspirasyon yaptılar. Benimde yarın belli olacak?
Sizi hemen çıkardılar ben daha taburcu olmadim
Aaaa özelde mı oldunuz benim yarın bakicaz dediler devletteBen 2 saat sonra eve geçtim. Ben cuma günü oldum. Benim hemen ertesi gün bhcg bakalım demedi, salı gel dedi. İnşallah güzel olur. Yarın gidicem ..
Siz herhangi bir ilaç kullandınız mı? Kullanacakmısınız?Aaaa özelde mı oldunuz benim yarın bakicaz dediler devlette
Çok üzüldüm. Hayırlısı buymuş üzmeyin kendinizi rabbimin vardır bir bildiği sağlıcakla kalınKese gözüktü ama bebek gözükmedi ve doktorlar değerler normal değil dedi
Daha doktor birşey demedi kürtaj oldu rahim temizlendi kontrol edildi okadar kendi doktorumda özelde onu aradım 10 gün sonra kontrole gel dediSiz herhangi bir ilaç kullandınız mı? Kullanacakmısınız?
Çok teşekkür ederim hayırlısı boyleymis sizde sağlıcakla kalınÇok üzüldüm. Hayırlısı buymuş üzmeyin kendinizi rabbimin vardır bir bildiği sağlıcakla kalın
Çok geçmiş olsun tekrar.Daha doktor birşey demedi kürtaj oldu rahim temizlendi kontrol edildi okadar kendi doktorumda özelde onu aradım 10 gün sonra kontrole gel dedi
Saolun şişede çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun tekrar.
Gün içinde kan alındı mı kürtajdan sonra?Valla ben hiç birşey anlamadım ama dış gebelik ignesinide vurdular bana
Neden vurdular ki maden rahimde kese göründü . Kürtaj ile alındı. Bhcg düşmesi beklenmez mi ?Valla ben hiç birşey anlamadım ama dış gebelik ignesinide vurdular bana
Tipteki yapı yok olsun die iğne yapılmış canım bu igne o yapıyı bozuyormus BCG dusmeye başladı çok şükür senin düştü muNeden vurdular ki maden rahimde kese göründü . Kürtaj ile alındı. Bhcg düşmesi beklenmez mi ?
Şuan bekliyorlar ama tipteki yapının yok olması için vurmuşlar bu iğne o yapıyı bozup yok ediyormuş nazende patlatabiliyormus o yüzden iğne yapıp bekliyiruz beta bugün düşmeye baslamisNeden vurdular ki maden rahimde kese göründü . Kürtaj ile alındı. Bhcg düşmesi beklenmez mi ?
Hayır birgün sonra alındı kürtaj önce tipteki yapı hafif bozulmuştu o yüzden iğne yapildi ignedn onikisaat sonra kadar kan alındı düşme olmuş çok şükürGün içinde kan alındı mı kürtajdan sonra?
Gelişim kaynaklıBı doktora gitseniz iyi olur bence sizin neden kürtaj oldu