- 13 Mart 2017
- 902
- 4.070
- 31
- Konu Sahibi Ilayburak2
HCG değerim 2352 çıktı ama kese yok rahimde birşey var bide sağ tüpte dış gebelikte olabilir normal gebelikte dediler şimdi yatış verdiler böyle bir durum yaşayan var mı ne olur acil yardım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüpte bişey olması normal değil çok var hem rahimde gelişen hemde tüpte dış gebelik olup bu durumu yaşayan hastanede takip altında kalman iyi olmuşHCG değerim 2352 çıktı ama kese yok rahimde birşey var bide sağ tüpte dış gebelikte olabilir normal gebelikte dediler şimdi yatış verdiler böyle bir durum yaşayan var mı ne olur acil yardım.
Beş gunRegliniz uzerinden ne kadar gecti?
Yaa bende tüpte ilk defa duydumTüpte bişey olması normal değil çok var hem rahimde gelişen hemde tüpte dış gebelik olup bu durumu yaşayan hastanede takip altında kalman iyi olmuş
İnşallahBilgim yok inşallah normal gebeliktir geçmiş olsun
Dış gebelik canım bugün netlestiGeçmiş olsun.
Son durumunuz nedir?
Maalesef ki dış gebelik bugün netlesti doktor birazdan gelip ignemi kürtaj mı ona bakicakDış gebelik çok zor teşhis ediliyor beta değeri yükselip ve düzenli artmasına rağmen kese görünmezse riskli gebeliğe giriyor direk yatırıyolar. İnşallah dış gebelik değildir Allah yardımcınız olsun
Hem rahimde hem tüpte nasıl?Dış gebelik canım bugün netlesti
Şimdi alttan muayene etti keseye benzer ufacık birşey gördü ama çift zar oluşmamış tek zarla oluşmuş bekliyelim dio hayır dış g belikte olabilir normalde olabilir dioHem rahimde hem tüpte nasıl?
İkiz gebelik mi?
Geçmiş olsun.
Allah şifa versin.
Betaniz kaç çıktı bugün?
Keseyi gördü mü doktor?
Betan kaç?Şimdi alttan muayene etti keseye benzer ufacık birşey gördü ama çift zar oluşmamış tek zarla oluşmuş bekliyelim dio hayır dış g belikte olabilir normalde olabilir dio
2961 hgc değerim doktor bu değerde kese gözükmedi lazım demişti alttan baktığında tırnak büyüklüğünde gözüktü doktor herşey olabilir dedi şuan tam tüpte değil tam rahimdede değil kist veya miyomda olmayan dış gebelik görüntüsü ne çok yakın birşeyde var yuvarlak bir şekilde doktor bu bizi korkutan dediBetan kaç?
Tüpünde var mı oluşum?
Benim ağrım kanamam falan yok. Yarın hcg yaptırıcam bakalım kaça çıkmış diye. Pazartesi de doktor bi yol çizecek. Kafam çok karışık tek bildiğim doktor sağlıklı gebelik olma ihtimali çok çok çok düşük dediği. İki ihtimal var dedi ya kürtaj ya da dış gebelik tedavisi iğne yada ameliyatBenimde tupde birşey gördüler benim değer yüksek olduğu için yatış verdiler herhan bı kanama olur falan die sende kanama ağrı var mi