- Konu Sahibi sendemikayboldun
-
içini ferah tut başıma böyle birşey gelmedi ama bu forumda çok okudum böyle durumları ve çok şükür bebişlere birşey olmadığını.. ama tabi en kısa zamanda doktorunla görüşmen lazım diye düşünüyorum... geçmiş olsun
cok saolun .
basına gelen veya duyan arkadaslar cvp beklıyorum
canim beklemeden doktorunla gorus lutfen. abimin esi 13. haftasinda yasamisti bu durumu. plesantanin asagida oldugu ortaya cikmisti. dinlendi bur sure simdi oglu 10 aylik oldu bile.
nasıl 10 aylık oldu anlıyamadım ?:S cuma gunu gitmiştim daha doktora her sey normal demişlerdi. nasıl dinlendi bide onu sorayım?
hastaneye baglanmaya calıstımda doktorum erken dogum la ilgili bir şey olabilir diyor
telas yapma canim. istersen hastaneye gidip bir gorun. icin rahatlasinm
ya daha cok erken 22 hafta da cok uzuluyorum ya
Ben bebeğimi kaybetmeden bı hafta once böyle bı kanamam olmustu ciddiye almamıştım 1gafta sonra kanama ve sancınız bebeğimi kaybettim erken müdahale edilseydi kurtulma şansı vardi lütfen doktorunu ara ve hastaneye git erken dogum riski olabilir bu arad istirahat etgunaydın . kızlar bıraz once iç camasırım da bir damla kırmızı kan gördum ben suan 21 haftalık gebeyim bebegımle ilgili kotu bır durum mu acaba ?daha cuma gunu gittim doktora her seyıne baktılar detaylı ustrasyon 4b-3b her seyını yaptılar eko testını cok iyi cıkmıstı yardım edın korkuyorum ilk bebegım lutfen okuyan es gecmesin yazın
Ben bebeğimi kaybetmeden bı hafta once böyle bı kanamam olmustu ciddiye almamıştım 1gafta sonra kanama ve sancınız bebeğimi kaybettim erken müdahale edilseydi kurtulma şansı vardi lütfen doktorunu ara ve hastaneye git erken dogum riski olabilir bu arad istirahat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?