• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok acıl yardım lutfen. bebegim.?

sendemikayboldun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
108
0
66
K.K.T.C.
gunaydın . kızlar bıraz once iç camasırım da bir damla kırmızı kan gördum ben suan 21 haftalık gebeyim bebegımle ilgili kotu bır durum mu acaba ?daha cuma gunu gittim doktora her seyıne baktılar detaylı ustrasyon 4b-3b her seyını yaptılar eko testını cok iyi cıkmıstı yardım edın korkuyorum ilk bebegım lutfen okuyan es gecmesin yazın :(:50:

içini ferah tut başıma böyle birşey gelmedi ama bu forumda çok okudum böyle durumları ve çok şükür bebişlere birşey olmadığını.. ama tabi en kısa zamanda doktorunla görüşmen lazım diye düşünüyorum... geçmiş olsun

içini ferah tut başıma böyle birşey gelmedi ama bu forumda çok okudum böyle durumları ve çok şükür bebişlere birşey olmadığını.. ama tabi en kısa zamanda doktorunla görüşmen lazım diye düşünüyorum... geçmiş olsun

cok saolun .

basına gelen veya duyan arkadaslar cvp beklıyorum :50:

cok saolun .

basına gelen veya duyan arkadaslar cvp beklıyorum :50:

canim beklemeden doktorunla gorus lutfen. abimin esi 13. haftasinda yasamisti bu durumu. plesantanin asagida oldugu ortaya cikmisti. dinlendi bur sure simdi oglu 10 aylik oldu bile.

canim beklemeden doktorunla gorus lutfen. abimin esi 13. haftasinda yasamisti bu durumu. plesantanin asagida oldugu ortaya cikmisti. dinlendi bur sure simdi oglu 10 aylik oldu bile.

nasıl 10 aylık oldu anlıyamadım ?:S cuma gunu gitmiştim daha doktora her sey normal demişlerdi. nasıl dinlendi bide onu sorayım?

nasıl 10 aylık oldu anlıyamadım ?:S cuma gunu gitmiştim daha doktora her sey normal demişlerdi. nasıl dinlendi bide onu sorayım?

:)) he he. yanli anlasildu. yani dogdu da 10 aylik bile oldu kuzucuk. ev de yatti canim hep. sadece tuvalete kalkti. biraz zor ama bebisler icin deger.

gunaydın . kızlar bıraz once iç camasırım da bir damla kırmızı kan gördum ben suan 21 haftalık gebeyim bebegımle ilgili kotu bır durum mu acaba ?daha cuma gunu gittim doktora her seyıne baktılar detaylı ustrasyon 4b-3b her seyını yaptılar eko testını cok iyi cıkmıstı yardım edın korkuyorum ilk bebegım lutfen okuyan es gecmesin yazın :(:50:
Ben bebeğimi kaybetmeden bı hafta once böyle bı kanamam olmustu ciddiye almamıştım 1gafta sonra kanama ve sancınız bebeğimi kaybettim erken müdahale edilseydi kurtulma şansı vardi lütfen doktorunu ara ve hastaneye git erken dogum riski olabilir bu arad istirahat et

Canım bence de hemen dr a git burda kimse dr değil git götün bebeğini kaybedersen sonra pişman olursun niye hemen gitmedim diye bak biz ne kadar uğraşıyoruz bi bebeğimiz olsun diye

hamilelikde agri sancilar normal kabul deilir tabii $iddetli olmayanlari
ama kirmizi renkde bi$ey varsa ortada bi$eyler ters gidiyor demekdir ,dr da oyle demi$ galiba zaten
gel bakalim demedimi dr UN?
çagirmadiysa sen git yineede

cvplarınız için tşk ediyorum soalun .
bugun doktorum kapalı oldugun dan devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım. devlet hastanesinde acıle bakan doktorun bransı deildi ve kadın dogum bolumundeki ebe ye yonlendirdi, cumartesi pazar doktor bulunmuyor mus ebeler bakıyormus doguma ve gelen hastalara bana da baktı ultrason aleti milattan önce sıne dayanıyordu sanırım cok dandık bir şey 2 saat bebegimin kalbine baktı ve bulamadı sonra( ama bebegim oynuyordu ayaklar falan ) bır alet varmıs ondan karıma bastırarak bebegin kalp atsını dinledi ve kalp atısı var dedi normal dedi . ben zaten cuma gunu doktora gitmiştim doktor bana bebegime ait tum testi yaptırmammı istedi detaylı ultrason- 4 boyutlu -3 boyut lu -normal ultrason- kalp atısı kalp odacıgı her seyine baktı ve son sınıf bır hastane di eger bir sıkıntı olsaydı bana 2 doktor bakmıstı( kadın dogum doktoru ve rodyolojı uzmanı baktı ) demez miydi sonucta 2 gun oldu daha doktra gidelim :( ya cok zor mus cok allahım hayırlısıyla dunyaya gelmesini nasıp et saglıklı sıhatlı inşlh:nazar:

Ben bebeğimi kaybetmeden bı hafta once böyle bı kanamam olmustu ciddiye almamıştım 1gafta sonra kanama ve sancınız bebeğimi kaybettim erken müdahale edilseydi kurtulma şansı vardi lütfen doktorunu ara ve hastaneye git erken dogum riski olabilir bu arad istirahat et

ya kusura bakma yaranı deşmek istemiyorum ama bir şey soracagım .
kanaman nasıl bir kanamaydı bir damla seklindemi yoksa cok mu ? benim 1 damla seklinde ve gece mi oldu gunduz mu bilmiyorum iç çcamasırımda sbah vc de gördum .
bide daha öncesinde agrın oldumu herhangı bir aklına gelen tuaf hissettigin ?
bide o kanamada doktora bas vurdun mu ?
cok sordum cvplarsan sevinirim . rabbim herseyin hayırlısını nasıp etsın saglıklı evlatlar dunyaya getirmeyi nasıp etsin inşlh .

Dr da telefondan net birşey söyleyemez bence git tekrar bir kontrole ultraonda görünür kanamanın kaynağı ona göre birşey söyler dr.

Bazen kanama rahim ağzından kaynaklıda oolabiliyor ama bunu öğrenmenin tek yolu dr gitmen yarın kendi dr una git tekrar muayene ol bence bakın kanama neden kaynaklanıyor.
Benim ilk haftalarda bir kez hafif birkaç damla kanama olmuştu dr rahim ağzında enfeksyon olduğunu söyledi ve fitl vermişti onu kullnınca geçti ve tekrarlamadı.

Peki senin kanaman durup dururkenmi oldu ilişki sonrası falanmı oldu buda önemli.

Canim insallah onemli birsey degildir.hamileligimin 4uncu ayinda gece bir islaklîk hissettim altima yapiyorum sandim hemen tuvalete gittim.ve inanilmaz derecede kananam olmus tabi hemen ciglik cigliga hastaneye gittik.hemen alip baktilar ama sukurki bebgimle alakali degilmis.bir sebep bulamadilar.tabi o korku bana yetti yinede.doguma kadar sadece tuvalet icin kalktim.simdi kizim 4 yasinda.ve yine hamileyim.tabi cok korkuyorum o ani birdaha yasiycam diye.ama benden sana tavsiye e
Oyle bir durumda birsuru hastane vardir mutlaka hemen bir doktora gidip emin olmak.bazen saniyeler bile onemli.allah yardimcin olsun.

Back