• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok acil yardim istiyorum lutfen.

Canım bak kaçarak evlendiğin için kayinvaliden zaten arkanda kimsenin olmadığını düşünüp senin üstüne rahatça gelebiliyor. burada normal bir evlilik yapanlar bile kayinvalidesi ile ne sorunlar yaşıyor. kaldi ki sen aileni dinlemeyip evlendiğin için eşinin tarafının aklında hep bir adım geridesin. eşini karşına al konuş sen çalışıyorsun ben evde sürekli annenin bana kötü muamelesi ile uğraşıyorum böyle giderse senle de aramızda sevgi saygı kalmayacak bişeyler yap de.baktin çaba sarf etmiyo ağırlığını koy.kayinvalideni alt edemezsin o evin hanımı olarak kendini görüyordur senide misafir misali. Eşin ayri ev konusuna falanda yanasmazsa gerekirse gidersin babanın evine.ne kadar kabul etmez desende ailen onlar senin. en kötü ihtimalle kendine yeni bi düzen kurarsin.yasin cok küçük. cocuk da yok. sakın birde çocuk falan yapma bu sıkıntıları çözmeden

Soyle yanit vereyim. Beraber yasicamizi bilmiyordum ayri ev diye kararlatirmistik.Alt etmek derken benimle ugrasmasin diye laf soylemesin diye ya uasim kucuk cok kucuk yalnizim her gun agliyorum ailemi birakip gittim cok pismanim kactigim icin dayanamiyorum evi terk edicem az kaldi neden herkes akıl vermek yerine dahada cok yarama tuzbasiyor ki benim yerimde siz de olabilirdiniz ablalarim.
disardan bakinca durumun umutsuz vaka da o yuzden akil veren yok
ne kocan arkanda ne ailen
nasil yardim edelim ki sana ?

Soyle yanit vereyim. Beraber yasicamizi bilmiyordum ayri ev diye kararlatirmistik.Alt etmek derken benimle ugrasmasin diye laf soylemesin diye ya uasim kucuk cok kucuk yalnizim her gun agliyorum ailemi birakip gittim cok pismanim kactigim icin dayanamiyorum evi terk edicem az kaldi neden herkes akıl vermek yerine dahada cok yarama tuzbasiyor ki benim yerimde siz de olabilirdiniz ablalarim.
Ailenle konus eninde sonunda arkanda duracaklardır.

Güzel kardeşim nasıl sustururum diye düsunme de böyle karşılıklı inat ile olmaz.yaşın küçük olabilir ama karşılıklı oturup konuşun derim en mantikli bu. Laf sokma surat asma bunlarla bi savaş olur ve unutma mutlaka o kazanır.çözüm yoluna git. Anlaşmaya bak inatlaşma onun da yumuşak bi yönü vardır illa

olmuş şeyler üzerine birşey demiycem...
ama bari çocuk yapıp dahada çukura düşme...
belki istiyorsun her kadın ister ama ne olur yapma!!!!!!!!!

Neden kactin canim?
Ne konudan dolayi desteklemedi ailen kocani?

Ve cok kirilgansin bence. Evet kayinvaliden boyle yapmamali. Ama yapiyor. Elden ne gelir. Sen soncta arkandaki dayanagini yikip gelmissin evine konmussun kadinin. O kusse kizsa sen hep ama hep yapici olmalisin. Alttan almalisin. Mecbursun buna, yoksa evde huzur kalmaz.

Beni cagirmadi yemege diye bisey yok. Normal olarak aslnda ssn yemegi hazirlaman lazim. Sen camasir islerinde yardim etmen lzim. Hatta isi elinden kapman lazim aman anne ben yapiyim diyeki kadin seni kabullensin.

ailenle barisma olmadi mi daha.. annene söylesen izah etsen durumu,kolay degil gencecik kizsin Allah yardimci olsun..

Merhaba arkadaslar cok uzgunum ve sizden yardim istiyorum esimle aram mi bozuluyor anlamadim 8 aylik evliyim ve onu cok seviyorum ama ben gostermeden o bana ilgi gostermiyor gunde benimle 20 kelime ancak konusuyor nisanliyken boyle degildi zaman gectikce daha berbat duruma geliyor ve bud beni cok uzuyor kendimi ezik gibi hissediyorum ama ondan baska arkadasimda yok ne yapmaliyim nolur yardim edin bana :( opmesine hep opuyor ama kendisine yaklasinca ona bir gun yuz vermesem yanima geleecegi yok..

Çekip gidemiyorsan eşini inceden islicen. Çok ilgili alakalı ol gece de alışık olmadığı tarzlarda mutlu etmeye çalış degistir yani sevme sevisme şeklini belki övgü iltifat falan da işe yarayabilir yalnizken ona dünyadaki tek erkekmiş gibi davran devamlı şikayet edecegine. Annesini annen gibi sevdigini falan soyle. Esinin yaninda cok iyi davran kayinvalidene; ama yalnizken burnundan getir evi dar et kadina inceden, esin bilmesin. Eşin sadece gördüğünü bilsin. Hic soylenme. Surekli sikayet edenin annesi olduğunu gördükce ondan kurtulmak isteyecektir.

Diyecek birsey bulamadim.19 yasinda kacarak evlendiniz,kayinvalidenizle yasiyorsunuz.Ailnizde arkanizda degilse yapacak tek sey,kayinvalidenizle iyi gecinmeye calismak ve esinize surekli sikayet etmeden orada mutlu olmaya calismak..

kılzar yeni konu nasıl açılıyorrr yardımcı olabilirmisiniz..acamıyorum yardım olun

Merhaba.Burada yeniyim. Sıkıntılarım cok Kendi kendime cikis yolu bulamadim bende buyuklerimden akil alayim diye sirf bu yuzden uye oldum. Derdim kayinvalidem. 19 yasimdayim 9 aylik evliyim. Kacarak evlendim. Ve kayinvalidemle yasiyorum. Isteksiz olarak tabi. Geldigim gunden beri 2 ay iyiysek sonrasinda hep surat asmalar hep konusmamalar ayrimlar yapiyor. Nedeni ise ben bazi seylere alıniyorum uzuluyorum kimseye diyemedigimden suratim asiliyor. Kayinvalidem uzerine aliniyor. Ama bu sefer gercekten problemim o.Konusmadim yanina gidip yemek hazirlamasina yardim etmedim diye bana soylendi. Konusmuyorda. Oglu herseyi yaptı gene konistu ben bi surat yaptim konusmadim diye benimle konusmadi bile.
Kahve yapcaktim anne sende icecek misin dedim cevap bile vermedi. Yemek hazirladi oğlunu cagirdi sadece. Herkesin camasiri yikankis benimkiler yikanmamis. Bunlar gucume gidiyor.esime desem dedigimi yapmiyon sonra gelip soyleniyon diyo cikmaza girdim bi konusmadik ben gittim mutfağa yemek yedim karsilikli kocam istedi diye sıkıntı cikmasin diye. Ikinciye gene konusmadik ve bunlar oldu ya yardimci olun nolur artik cikmaza girdim cikip gitsem diyorum babam konuşmuyor eve almaz abimler dur durdugin yerde diyo napcagimi sasirdim ne yapsam alt ederim sustururum bu kayinvalidemi ne yaparaam kocam yanimda olir yardım edin ne olursunuz.
Kaynananın evinde kadını susturamazsın sen orda söz sahibi değilsin kaçarken iki kere duşunecektin.

19 yasinda kayinvalideni altedemezsin hem uygun da olmaz sen bikmadan guleryuzle git kadina saril ben cahilim ne yaptigimi anlamiyorum bazen de bir iki daha surat asar sonra duzelir suratini da asma nasil olsa bir yere gidemez imajini mutsuz imajini verme senin gibi kvsiyle yasayan arkadaşım var o da boyleydi surat asmayi kesti islere yardim etti burasi benim evim gibi davrandi simdi cok iyi anlasiyorlar

Ufacik yasinla kvyi alt etmeye calisirsan bu sorunlarin hic bitmez

niye kaçtın diyemicem olan olmuş.kvaldenle iyi geçinmek istiyorsan özür dile git sarıl anlaşmaya çalış.yok ben yapamam diyorsan bende k.valdemle yaşıyan biri olarak şu tavrı takırım geçinemediğimde gerçi bizde çamaşır yıkamama gibi bir durum yok ben yıkarım çamaşır yemeği ben yapar sofrayı ben kuararım başta bunları al eline ona bırakma işleri geçinemediğimde ise eşimi asla araya sokmam biliyorum çünkü eşim benim arkamda bana tavır alıyorsa k.valdem alsın umursamam oralı olman görmezden gelirim o konuşuna kadarda asla konuşmam biz artık evin düzenine kendi tavırlarımıza alıştık her ne olursa olsun aramızda mesafe vardır.he yok ben bunları da yapamam diyorsan önce kendi ailenle ne yap ne et aranı düzelt düzeltene kadarda surat asma k.valdenle iyi geçinmeye bak yoksa o hayat geçmez o evde. eşin ayırmak istiyorsa evini 1 dakka durma iyi geçinsen bile ayır.

Merhaba.Burada yeniyim. Sıkıntılarım cok Kendi kendime cikis yolu bulamadim bende buyuklerimden akil alayim diye sirf bu yuzden uye oldum. Derdim kayinvalidem. 19 yasimdayim 9 aylik evliyim. Kacarak evlendim. Ve kayinvalidemle yasiyorum. Isteksiz olarak tabi. Geldigim gunden beri 2 ay iyiysek sonrasinda hep surat asmalar hep konusmamalar ayrimlar yapiyor. Nedeni ise ben bazi seylere alıniyorum uzuluyorum kimseye diyemedigimden suratim asiliyor. Kayinvalidem uzerine aliniyor. Ama bu sefer gercekten problemim o.Konusmadim yanina gidip yemek hazirlamasina yardim etmedim diye bana soylendi. Konusmuyorda. Oglu herseyi yaptı gene konistu ben bi surat yaptim konusmadim diye benimle konusmadi bile.
Kahve yapcaktim anne sende icecek misin dedim cevap bile vermedi. Yemek hazirladi oğlunu cagirdi sadece. Herkesin camasiri yikankis benimkiler yikanmamis. Bunlar gucume gidiyor.esime desem dedigimi yapmiyon sonra gelip soyleniyon diyo cikmaza girdim bi konusmadik ben gittim mutfağa yemek yedim karsilikli kocam istedi diye sıkıntı cikmasin diye. Ikinciye gene konusmadik ve bunlar oldu ya yardimci olun nolur artik cikmaza girdim cikip gitsem diyorum babam konuşmuyor eve almaz abimler dur durdugin yerde diyo napcagimi sasirdim ne yapsam alt ederim sustururum bu kayinvalidemi ne yaparaam kocam yanimda olir yardım edin ne olursunuz.
Ne yaparsan yap alt edemezsin ev kv evi ve senin yasin çok küçük kadında ailenin sahip çıkmayacak biliyor o yüzden çekildiği biseyde yok çok büyük hata yapmışsın senin okumam gereken yaşta kocaya kacmissin sen zaten kaçarken bu hayatı yaşayacağını bilmen gerekirdi kim kv ile mutlu olmuski sende olasin evini ayırabilirsen ayır anca öyle rahat edersin

niye kaçtın diyemicem olan olmuş.kvaldenle iyi geçinmek istiyorsan özür dile git sarıl anlaşmaya çalış.yok ben yapamam diyorsan bende k.valdemle yaşıyan biri olarak şu tavrı takırım geçinemediğimde gerçi bizde çamaşır yıkamama gibi bir durum yok ben yıkarım çamaşır yemeği ben yapar sofrayı ben kuararım başta bunları al eline ona bırakma işleri geçinemediğimde ise eşimi asla araya sokmam biliyorum çünkü eşim benim arkamda bana tavır alıyorsa k.valdem alsın umursamam oralı olman görmezden gelirim o konuşuna kadarda asla konuşmam biz artık evin düzenine kendi tavırlarımıza alıştık her ne olursa olsun aramızda mesafe vardır.he yok ben bunları da yapamam diyorsan önce kendi ailenle ne yap ne et aranı düzelt düzeltene kadarda surat asma k.valdenle iyi geçinmeye bak yoksa o hayat geçmez o evde. eşin ayırmak istiyorsa evini 1 dakka durma iyi geçinsen bile ayır.
Ailem konuşuyor babam haricinde

Back
X