esim calismama izin vermiyor ki19 yasında evlılık ıcın cok acele etmıssın olan olmus ama barı bebek ıcın acele etme sende ıse basla tum gun burun buruna olmazsın kv ve kendı evınıze cıkmak için caban olur. Ev ev üstüne olmaz
26eşin kaç yasında?
Peki ailen kacmana ya da bu evliliğe izin veriyor muyduesim calismama izin vermiyor ki
Daha flört nedir bilmeden çocuk yaşta neydi bu telaşın kaçtın gittin evladımMerhaba.Burada yeniyim. Sıkıntılarım cok Kendi kendime cikis yolu bulamadim bende buyuklerimden akil alayim diye sirf bu yuzden uye oldum. Derdim kayinvalidem. 19 yasimdayim 9 aylik evliyim. Kacarak evlendim. Ve kayinvalidemle yasiyorum. Isteksiz olarak tabi. Geldigim gunden beri 2 ay iyiysek sonrasinda hep surat asmalar hep konusmamalar ayrimlar yapiyor. Nedeni ise ben bazi seylere alıniyorum uzuluyorum kimseye diyemedigimden suratim asiliyor. Kayinvalidem uzerine aliniyor. Ama bu sefer gercekten problemim o.Konusmadim yanina gidip yemek hazirlamasina yardim etmedim diye bana soylendi. Konusmuyorda. Oglu herseyi yaptı gene konistu ben bi surat yaptim konusmadim diye benimle konusmadi bile.
Kahve yapcaktim anne sende icecek misin dedim cevap bile vermedi. Yemek hazirladi oğlunu cagirdi sadece. Herkesin camasiri yikankis benimkiler yikanmamis. Bunlar gucume gidiyor.esime desem dedigimi yapmiyon sonra gelip soyleniyon diyo cikmaza girdim bi konusmadik ben gittim mutfağa yemek yedim karsilikli kocam istedi diye sıkıntı cikmasin diye. Ikinciye gene konusmadik ve bunlar oldu ya yardimci olun nolur artik cikmaza girdim cikip gitsem diyorum babam konuşmuyor eve almaz abimler dur durdugin yerde diyo napcagimi sasirdim ne yapsam alt ederim sustururum bu kayinvalidemi ne yaparaam kocam yanimda olir yardım edin ne olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?