ben bunları kullanıyorum şuanbaşka yere yazmıştım ordan kopyaladım.bunun üzerinde ölçü ve ürünlerinde değişiklik yapabilirsin.sen bebeğine göre.ben örnek vermek istedim sadece bunu yap demiyorum.
ben başlatayım bari.benim şu an ki günlük menüm arkaşlar.ayrıca yoğurt olarak mamasıyla mayalıyordum pek tutmuyor zaten, şimdi babymax sütaş çıktı 6. ay yoğurt oda sütsüz mayalanıyor ona başladım 100ml bu ürün ben onu 3 öğüne bölüyorum.bu tariflerim benim bebişimin ay'ı için yanlız.sabah kahvaltısı:milupa kahvaltı tozdan 2 ölçek,1 bebe bisküvi,1 çay kaşığı humana karışık bebe çayı ve sıcak su ile hafif lapa yapıp veriyorum miktarı fazla olmuyor.arada emziriyoru.kendi belirlediğim bir cam kasem var onunla veriyorum mamalarını.bebe çayı gazı ve midesine iyi geliyor oğlumun sabah kalkınca 30ml gece yatarken 30ml muhakkak veririm.akşam yemeği:ya milupa kavanoz çorba yada milupanın toz çorbasından hazırlıyorum.arada emziriyorum.gece:meyve püresi 1 kaşık,milupa çok tahıllı gece,2 ölçek,sıcaksu hazırlayıp muhallebi gibi veriyorum..2 günde bir de,100 ml hazırladığım sıcak biraz ılımış aptamil mamasının içine 1 çay kaşığı yoğurt mayalıyorum onu veriyorum.fakat bir sorunum var oğlum beni emerken sürekli tepiniyor gazdan fakat ben gaz yapabilecek hiçbirşey sokmuyorum hayatıma nasıl oluyor anlayamıyorum...buda çorbamız kendim yapıyorum.akşam yemek saati veriyorum 1 mama kaşığı bu karışımdan ve milupa tahıllı karıştırıp( (kereviz,enginar,havuç,kabak,patates,ıspanak,pirin ç,soğan,zeytin yağı)sevdi.ölçülerini az koydum tutam ve çeyrek oranlarında günlük olsun diye