Doğuma Hazırlık Çok acil oğlumuza isim...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

naynur10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
2
2
44
Arkadaşlar 31 Mart gibi oğlumuz olacak ama bir türlü hala oğlumuza isim bulamadık. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum...ilk yavrumuz kız ve adı Aysu..Aysu ismini ben koydum...Eşimde oğlumuzun ismini koyacak... Ama bir türlü onun seçtiği isimlere ben ısınamıyorum....Soyadımız KURTULUŞ... sizce hangisi güzel...Ertuğrul, Ertuğ, Ayaz, Yağız, Yiğit, Altuğ, Kartal, Okan, Ozan, Onur, Tuğra...eşime göre isim ya dinimize yada tarihimize uygun olsun istiyor...

Son düzenleme:
Canım ben Yiğit ve Okanı beğendim. Güzel isimler seçmiş eşiniz.

Canım ben Yiğit ve Okanı beğendim. Güzel isimler seçmiş eşiniz.

Yazdıklarınız arasında yok ama Yaman güzel bir isim bence.

Bizim de aynı zamanladA olucak soyismimiz yazdığın isimlerden birisi öztürkçe, biz Arda ya karar verdik daha bu hafta:) ama seninkilerden Ertuğ U kesin koyma derim negatif enerjisi var tanıdıklarımda. Göktuğ çok güzel bence

ben oğluma Eymen ismini koyucam. ama eşim isteseyde yağız ismini koymayı dha çok isterdim fakat ortak karar aldığımız için Eymene karar verdik canım. Yağız Yaman Ayaz bunlar çok güzel ama Ayazı anlamı yzunden koymazdım

İçlerinde Favorilerim:
Ertuğrul
Yiğit

Benim eşim de eski Türk tarihi isimlerine takık :)
Hele malûm dizinin ismini nerdeyse benimsedik ama benim de bazen hiç içime sinmiyor, ama neyseki daha düşünmek için vaktimiz var

Eski Türk isimlerinden önerebileceğim başka isimler:

Bilge Kağan
Mete Han

Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…