Merhaba i sorum var cevaplarsanız çok mutlu olurum ben ergenlik dönemindeyim adetim normalinden 1 gün gecikti normalde adetimin ilk günü her zaman sabah gelir yoğun ve koyu renkli olur bu seferki az ve parlak kırmızıyı hafif Yumurtalık ağrılıydı ilk 2-3 gün böyle devam etti 3.günün sonunda benim stresten ateşim çıktı ve o günün akşamı adetim 1 aksam kesildi sonraki gelisinde peşinde Yumurtalık ve daha fazla göğüs, bacak ve bel ağrısını da bu daha önce hiç olmazdı bu sefer gelen kan koyu kırmızı ve pıhtılıydı ama rahimden geliyor gibi değildi ne zaman yumurtalıklarım ağrısa o zaman kan geliyordu yine bi aksam boyunca durdu sabahleyin geldi ve bu sefer kanama kesildi gün boyunca en fazla 1-2 damla geldi son 3 günün böyle geçti suan katlanılmaz göğüs ağrım var yukurtalıklarım sızlıyor ve sıkça akıntı geliyor. aynı zamanda göğsümün kahve rengi bölümünde büyüme var iştahım arttı kokulara karşı hassasiyetim var ve durmadan tuvaletim varmıs gibi hissediyorum bunlar hamilelik belirtisiymis ama daha önce hiçbir cinsel iliskim veya temasım olmadı dediğim gibi ergenlikteyim gidip uygulamadan yumurtlama dönemime baktım o dönem akıntı varken vajinam bir yere dediyse hamilelik olabilir mi bazı doktorlar olabilir diyor fakat ailem olamayacağını söyledi