- 12 Şubat 2020
- 19
- 10
- 1
- 25
- Konu Sahibi meneksekokuluhikayeler
Sevgilimle 1,5 yıldır birlikteyiz. 1 hafta önce ilk defa sex yaptık ve kırbaç kullandı. Çok canım yandı ama hoşuma da gitti. Şimdi ne yapmam lazım?Doğru bir şey mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni üyesinSevgilimle 1,5 yıldır birlikteyiz. 1 hafta önce ilk defa sex yaptık ve kırbaç kullandı. Çok canım yandı ama hoşuma da gitti. Şimdi ne yapmam lazım?Doğru bir şey mi?
Ee hoşuna gitmiş işte sorun nerde? Canının acımasındaysa gülü seven dikenine katlanır misali zevk almaya bakacan. Ne yapman lazımmm - Kırbaçlanmaya devam -Sevgilimle 1,5 yıldır birlikteyiz. 1 hafta önce ilk defa sex yaptık ve kırbaç kullandı. Çok canım yandı ama hoşuma da gitti. Şimdi ne yapmam lazım?Doğru bir şey mi?
Cok seviyorum o zarı poncikimDemekk kırbaç kullandııı
Hmmmmmm Bir şey itiraf edeyim bizde eşimle fantaziye bayılıyoruz hatta bizim seks zarımız var zar atıyoruz yani mesela ımmm üzerinde nerde hangi pozisyonda yapman gerektiği yazıyor
mesela mutfak tezgahında, ya da banyoda ya da hol de gibi yönlendirici şeyler, bir de böyle dene tatlımm inan ki harikaaa
Kırbaç diyo yaaağğğğğ
Tbaiii bunlar önemlii dilommm o esnada saç çekmeler kuvvet uygulamalar falan tabi bebekten biz çok rahat hareket edmiyoruz ama gene de fantazi olmadan aslaaaCok seviyorum o zarı poncikim
Saati olan da var her saat başı bir pozisyon gösteriyor
Poncikim senin pipili oğlun çok can yakacak şimdiden diyeyimTbaiii bunlar önemlii dilommm o esnada saç çekmeler kuvvet uygulamalar falan tabi bebekten biz çok rahat hareket edmiyoruz ama gene de fantazi olmadan aslaaa
Sanki bana bugün gidecekmişim gibi görünüyor Neyse du bakalımmmvalla burda ban kaçınılmaz görünüyo
Poncikim hadi gel zar atalım ne çıkacakSanki bana bugün gidecekmişim gibi görünüyor Neyse du bakalımmm
Sanki bana bugün gidecekmişim gibi görünüyor Neyse du bakalımmm
azcık rahat durun heee gidiceksiniz şimdiPoncikim hadi gel zar atalım ne çıkacak
Anası ile babasına çekerse eywahhhhh diyorumm dilommm çocuk doğuştannn ;Poncikim senin pipili oğlun çok can yakacak şimdiden diyeyim
Bir dahakine sende misilleme yap. Bir adet meşe odunuyla ona minik bir süpriz yapabilirsin :)Sevgilimle 1,5 yıldır birlikteyiz. 1 hafta önce ilk defa sex yaptık ve kırbaç kullandı. Çok canım yandı ama hoşuma da gitti. Şimdi ne yapmam lazım?Doğru bir şey mi?