Çok acil/İşe gidemiyorum/Yanlış saç rengi

Bence hoş olmuş. Eğer değistirecekseniz profosyonel bir yardım alın. Hem açma, hem kızıl ikisi büyük risk. Eğer beklersenizde saçınızda yağlanma problemi yok ise şampuansız yıkayın çünkü akar ve pespembe olur saçınız

Arkadaşlar ben saçımı koyu kızıla boyatmak istedim ama dün kuaför saçımı çok açtı ve boyadığı kızıl resmen pembemsi kırmızı oldu. Dün açılan ve boyanan saçın üzerine bugün koyu renk boya sürebilir miyim? Acil yardım ltfen işe gitmek istemiyorum bu durum yüzünden.

Saç konusuna da açtım konuyu ancak gerçektem bir an önce br çözüm bulmam lazım
Bwlen kuaförum tam olarak istediginiz renk eger sarap kiziliysa cikolata kahve alip biraz sulandirip saciniza surun 10 dakika bekledikten sonra yikayin koyu kizil olacaktir

Bende çok kötü bulmadım saçınızı zaten cila attırdım yazmışsınız. Kendi hikayem aklıma geldi, saçıma iki tutam prmbe boya yaptırmıştım sarı saç üzerine. İki tutam istemiştim ama baya baya belirgin kalın bir kısmına pembe boyamışlardı. Bilenler bilir pembe boya çok lanet bir şey akmıyor da.. Napsam geçiremedim bir de oldu size cırt bir pembe 😅 neyse hiç unutmam yeni idareci olmuştum küçük bir ilçede ve mecburen milli eğitim müdürünün çağırdığı toplantıya gitmiştim o halde 🤣 tabi arkamdan neler demişlerdir de yüzüme bir şey diyen olmadı🙃😅

Bende çok kötü bulmadım saçınızı zaten cila attırdım yazmışsınız. Kendi hikayem aklıma geldi, saçıma iki tutam prmbe boya yaptırmıştım sarı saç üzerine. İki tutam istemiştim ama baya baya belirgin kalın bir kısmına pembe boyamışlardı. Bilenler bilir pembe boya çok lanet bir şey akmıyor da.. Napsam geçiremedim bir de oldu size cırt bir pembe 😅 neyse hiç unutmam yeni idareci olmuştum küçük bir ilçede ve mecburen milli eğitim müdürünün çağırdığı toplantıya gitmiştim o halde 🤣 tabi arkamdan neler demişlerdir de yüzüme bir şey diyen olmadı🙃😅
Ya her kadının benzer hatalar yaptığı bir dönemi oluyor sanırım 😂

Arkadaşlar ben saçımı koyu kızıla boyatmak istedim ama dün kuaför saçımı çok açtı ve boyadığı kızıl resmen pembemsi kırmızı oldu. Dün açılan ve boyanan saçın üzerine bugün koyu renk boya sürebilir miyim? Acil yardım ltfen işe gitmek istemiyorum bu durum yüzünden.

Saç konusuna da açtım konuyu ancak gerçektem bir an önce br çözüm bulmam lazım
Saçınız yeni boşandığı için size öyle geliyor bence de güzel olmuş 🥰
Ama bu kuaförlerle sözleşme yapmak gerek istediğim modeli yapacaksan yap yapmayacaksan para ödemem diye . Çünkü sen o modeli gösterdiğinde yaparım diyor da koltuğa oturuyorsun.beceriksiz kuaförler yüzünden saçımız mahvoluyor ve paralarını da çatır çatır alıyorlar 🤦🏼‍♀️

Cila akinca şarap kizilina boya😊
Zaten o rengi istiyordum ben. Ama saçım siyah olduğu için baya açtılar. Açınca da doğal olarak boya tutmadı. Ki inatla sordum ben bu rengi ilk boyamada görecek miyim diye. Adam da inatla görürsün ama hemen akar birkaç boyama ile tam oturur dedi. Ama sonucun hiç alakası yoktu😂

birkaç aya o renge kavuşucam inşallah

Şimdiki halini de paylaşsanız?
49CE8860-4EF4-40A3-B997-F1A67E89377E.png

X