- 18 Eylül 2020
- 495
- 1.974
- 28
- Konu Sahibi hardyandholl
Saça cila yaptılar. Rahatladım Moral veren herkese çok teşekkür ederim. İyi ki kendim markete gidip boya alıp kendim boyamamışım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bwlen kuaförum tam olarak istediginiz renk eger sarap kiziliysa cikolata kahve alip biraz sulandirip saciniza surun 10 dakika bekledikten sonra yikayin koyu kizil olacaktirArkadaşlar ben saçımı koyu kızıla boyatmak istedim ama dün kuaför saçımı çok açtı ve boyadığı kızıl resmen pembemsi kırmızı oldu. Dün açılan ve boyanan saçın üzerine bugün koyu renk boya sürebilir miyim? Acil yardım ltfen işe gitmek istemiyorum bu durum yüzünden.
Saç konusuna da açtım konuyu ancak gerçektem bir an önce br çözüm bulmam lazım
Altin açik oldugu icin o cilanin ömrü 2 yikama bebisim, o sac boyasiz eskiye donmez, imza gamli baykuşSaça cila yaptılar. Rahatladım Moral veren herkese çok teşekkür ederim. İyi ki kendim markete gidip boya alıp kendim boyamamışım.
Ya kuaför de aynısını söyledi. Uzun süre yıkamayı düşünmüyorum Sonra da zaten yine boyaya gidicem. Günü kurtardığım için mutluyum sadeceAltin açik oldugu icin o cilanin ömrü 2 yikama bebisim, o sac boyasiz eskiye donmez, imza gamli baykuş
Ya palyaço peruğu saçı gibiydi çok ilginçti gerçektenValla linç edilmeyeceksem ben de beğendim açıkçası
Ya her kadının benzer hatalar yaptığı bir dönemi oluyor sanırımBende çok kötü bulmadım saçınızı zaten cila attırdım yazmışsınız. Kendi hikayem aklıma geldi, saçıma iki tutam prmbe boya yaptırmıştım sarı saç üzerine. İki tutam istemiştim ama baya baya belirgin kalın bir kısmına pembe boyamışlardı. Bilenler bilir pembe boya çok lanet bir şey akmıyor da.. Napsam geçiremedim bir de oldu size cırt bir pembe neyse hiç unutmam yeni idareci olmuştum küçük bir ilçede ve mecburen milli eğitim müdürünün çağırdığı toplantıya gitmiştim o halde tabi arkamdan neler demişlerdir de yüzüme bir şey diyen olmadı
Cila akinca şarap kizilina boyaYa her kadının benzer hatalar yaptığı bir dönemi oluyor sanırım
Saçınız yeni boşandığı için size öyle geliyor bence de güzel olmuşArkadaşlar ben saçımı koyu kızıla boyatmak istedim ama dün kuaför saçımı çok açtı ve boyadığı kızıl resmen pembemsi kırmızı oldu. Dün açılan ve boyanan saçın üzerine bugün koyu renk boya sürebilir miyim? Acil yardım ltfen işe gitmek istemiyorum bu durum yüzünden.
Saç konusuna da açtım konuyu ancak gerçektem bir an önce br çözüm bulmam lazım
Bence çok güzel olmuşEki Görüntüle 2908660
Ay hayır gerçekten çok kötü
Zaten o rengi istiyordum ben. Ama saçım siyah olduğu için baya açtılar. Açınca da doğal olarak boya tutmadı. Ki inatla sordum ben bu rengi ilk boyamada görecek miyim diye. Adam da inatla görürsün ama hemen akar birkaç boyama ile tam oturur dedi. Ama sonucun hiç alakası yoktuCila akinca şarap kizilina boya
Şimdiki halini de paylaşsanız?
Bu hali daha iyi ama önceki hali de güzeldi bence
ben bunu begendim amaEki Görüntüle 2908660
Ay hayır gerçekten çok kötü