Çok acil/İşe gidemiyorum/Yanlış saç rengi

Yani evet, koyu kızılla alakası bile yok.
Bayağı fosforlu pembe bence de.
Şarap kızılı gibi daha ağır bir renk bekliyordunuz sanırım.
Ben olsam önce bir cila denerdim. Baktım tutmuyor, o zaman koyu bir renge boyardım.
On senedir saçını boyayan biri olarak söylüyorum, doğal saçınız ise koyu kızıl için öyle deli gibi saç açmaya gerek yok ki. Direkt tutardı zaten. Tabi eğer ana saçınız çok koyu değilse.
Dediğim gibi koyu kızıl bir renkle cila atın. Bakın biraz fosforlu renk kaybolmazsa, o zaman boyarsınız komple.
Ama profesyonel biri değilim, sonuçlar konusunda garanti veremem yine de.

Ya dün stresten dolayı tüm gece kustum. Gerçekten baya pembe duruyor. Kuaförü arayıp riskleri bir sorucam. Böyle dışarı çıkmam cidden namümkün.

Bir sakin, bir nefes. Lütfen. 🙏

Saçınız basit bir cila ile rahatça kurtarılabilecek durumda panikle garip işler yapmayın.

Kötü saç rengi düzeltilir de şimdi siz gidip en yakın marketten kızıl boyayı alıp saçınıza sürerseniz saçı yakarsınız. İçleri açıcı dolu onların kutudaki tarif boyanmamış saçlar için sizinki işlem görmüş durumda, hassas. Açıcı olmayacak sadece boya olmalı.

Saç yanarsa dönüşü yok, saçımın rengi kötü diye kusuyorsunuz saçı kestirin desek düşüp bayılırsınız gerekirse başka kuaför bulun ama garip işler yapmayın.

Şimdi çok kötü değil ama iyide değil kuaför iyiyse fikrini sorun yoksa sabredin ,toplayın bant yakın geniş olanlardan,inanın kimse sizin saçlarınıza zannettiğiniz gibi takışmaz,ben mesela cesaret derim denemişsiniz olmamış e değiştirebilirsiniz sonuçta...

İnsan içine çıkılmayacak gibi değil, kendinizi böyle yıpratmayın.
Topuz bu işi çözer birkaç günlüğüne, arkadaşların dediği gibi. Sabredin, haftaya yaparsınız cilayı. Yoksa saçınız elinizde kalacak

Saçınızı usta bir kuaför kurtarabilir. Sizin ilk günden kafanıza göre yapacağınız bir işlem saçınızı yakar. Saçınızı kısacık kestirmek istemiyorsanız ellemeyin. Bir süre bu saçla gezin ne olacak ki?

kuaförde işlem sonunda değil sonra mı farkettiniz ? normalde işlem sonunda beğenmemişseniz zaten konuşmanız ve kuaförün çözüm önermesi gerekirdi.

kendinizi bu kadar üzmeyin ayrıca. üst üste hem de kızıl renk saçınızı mahveder. fosforlu pembe gibi bişi sandım, bence topuzla gayet idare edilir. işiniz resmi değilse büyük taçlardan da takabilirsiniz.

Bu arada iyi haber vereyim, zarar vermeyecek düzgün bir cila için bir hafta beklemenize gerek kalmayabilir. Bir hafta bekleme üst üste açma işlemlerinde uygulanıyor genellikle, sizin saçınız zaten açık.

Yani siz saçınıza zarar vermezseniz hemen toparlanacak yeter ki market rafından boya almayın hele kına işine hiç girmeyin kına japon tutkalı gibi yapışıyor saça kızıldan paçanızı kurtaramazsınız sonra.

Siz düzgün bir kuaföre gidin gerisi gelir. 😊

Bu kadar abartılacak bir renk göremedim? Stresten kusacak kadar.
1-2 gün sonra bir kuaför yardımıyla kolayca duzeltebilirsiniz. Saçınızı toplayıp bandana takın en kötü ne olabilir ki ?

ben yıllardır sizin saçınızın renginde geziyorum :) ama tabi tercih meselesi

saçınızı açmak için kuaför işlem uyguladığı için zaten saçlarınız yıpranmıştır. birkaç gün bekleyin, yakarsınız yoksa

Arkadaşlar ben saçımı koyu kızıla boyatmak istedim ama dün kuaför saçımı çok açtı ve boyadığı kızıl resmen pembemsi kırmızı oldu. Dün açılan ve boyanan saçın üzerine bugün koyu renk boya sürebilir miyim? Acil yardım ltfen işe gitmek istemiyorum bu durum yüzünden.

Saç konusuna da açtım konuyu ancak gerçektem bir an önce br çözüm bulmam lazım
Boya saçı yipratmaz merak etme açıcı değil sonuçta boyayabilirsin yarim saat bekle yıka hemen

Asla boyanin icinden cikan oksidanla degil de (çünkü icinden 20 ya da 30luk oksidan çıkar). Sen %3 amonyakperoksitli yani 10 volumeluk oksidanla koyu kızıli karıştır 1e 1.5 oraninda öyle sür.

X