çok acil freelance işe ihtiyacım var

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
34
sevgili hanımlar acilen ek işe ihtiyacım var, ödemeyi bölerek iki haftada bir yapan bir yer olursa daha iyi olur 150 - 200 tl civarında yani... makale yazarlığı yapabilirim. veya başka önerileriniz, yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim

Bende aslında evde yapabileceğim ek iş arıyorum ama internette pek bir şey bulamadım. Nasıl oluyor bu konularda bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. Freelance ne oluyor?

Arkadaşım aradığın iş burada bulamazsın burası bir sitede bir derdim var topiği yani insanlar sana burada iş aramazlar ya da seni burada bulamazlar gel başla diyemezler öyle değil mi çevresinde bilen arayan var mıdır burada yardım edebilecek bilmem ama sanmıyorum eğer iş arıyorsanız iş ilanlarına bakacaksınız nette kayıtlar bırakacaksınız özgeçmiş filan. Ama 2haftada bir para verecek bir yer açıkçası sanmıyorum aylık olur genelde.

ben aradığım işi burada aramıyorum bu 1. sadece bir öneri teklif istiyorum. iş ilanlarına bakmak gerçekten zekiceymiş ben bunu nasıl düşünemedim allahımmmmmmm (!) sıkıntılar sadece manevi olmaz, maddi dertte olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…