• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok acil fikrinize ihtiyacım var sizce hangi kahvaltı takımını almalıyım ?

kuzumm bence schafer 600 : 40 parça diva ya da 42 parça olan. evim.net sitesine de bak istersen orada da güzel şeyler var ben de bugün keşfettim o siteyi. sen nereden bakıyorsun? çünkü ben de yeniden kahvaltı takımı almayı düşünüyorum.

kuzumm bence schafer 600 : 40 parça diva ya da 42 parça olan. evim.net sitesine de bak istersen orada da güzel şeyler var ben de bugün keşfettim o siteyi. sen nereden bakıyorsun? çünkü ben de yeniden kahvaltı takımı almayı düşünüyorum.
canım özşanal da sevgililer günü için indirim var..bende schaffer 600 ,630 u netten görünce çok beğendim ama mağazaya gidip yakından baktığında milyonculardan almışsın gibi çok kaba duruyor .:19: karaca A8924 ü aldım kesinlikle tavsiye ederim resimdeki halinden daha güzel duruyor:16::16:

schafer ın modelleri yakından bakıldığında kaba durduğu için korkmaz A8924 ü aldım kızlar.porseleni çok kaliteli ve asil duruyor country tarzı sevenlere kesinlikle tavsiyemdir:16::16:
Eki Görüntüle 977933

Son düzenleme:
schafer ın modelleri yakından bakıldığında kaba durduğu için korkmaz A8924 ü aldım kızlar.porseleni çok kaliteli ve asil duruyor country tarzı sevenlere kesinlikle tavsiyemdir:16::16:
Eki Görüntüle 977933

schafer'in herşeyi kaba ki :) kaşık çatal takımları da çok hantal ve kaba.. çelikleri zaten tırt :)))

kahvaltı takımını almamış olsaydım kesinlikle ben de alırdım..

Back
X