Gelinlik Modelleri ÇOK ACİL FİKİR LAZIMMMMMM....içime sinmeyen gelinliğim sizce nasıl?

gelinliği çok beğendim fakat renk tonu farkı mı var bana da altı ve üstü farklı renk gibi geldi ama çok hoş bi gelinlik bence

renk tonu farkı bence de var gibi ama o üst kısmın yogun gri içermesinden kaynaklı göz aldanması da olabilir bir de aysira bildiğim kadarıyla özel ölçü dikmiyor hazırı daraltıyor bedenine oturması için ve boy gerekirse onu hallediyo hatta daraltmalarda modelin bedeni kalmadıysa üstüne göre sadece 1 beden büyükbten daraltma işlemi gerçekleştiriyorlar bende ordan aldım çünkü gelinliği ama böyle sorunlar yaşamadım şükür ki talihsizlik olmuş biraz :44:

bu çok çok daha güzel bi gelinlik tatlım. mutlulukla giy

cnm yaaa içine snmediyse sakın gyme boşver kaporayı falan 1 kez gyceksn önmli olan senın içine snmesi... madem fikir sormuşsun bnde söyliim gelinliğin üst kısmı çok kötü cnm bnce baska bişi bak eğer beğendim deseydn asla yorum yapmazdm ama sennde içine snmediği için bu kadar net söyledim((

binonur arkadaştın alıntı yaptım ama dediğim gelinlik buna çok çok çooooooooook benziyor... sadece bu gelinliğin belindeki o tül drapeler benm göğüste göğüs altından bele kadar böyle dantel... ama etek aynıııııııııııııııııııı nasıl?????Eki Görüntüle 490258

Normalde straplez pek sevmem ama böyle gelinliklere de kol pek yakışmıyor eğer kollu yaptırcaksanız illa daha değişik bir model tercih edebilirsiniz . Bir de üst kısmı aşırı taşlı gelinliğin zerafetini ve doğal beyaz güzelliğini öldürmüş bence.

peki bu nasıl??? çünkü buna benzer bi gelinlikle değiştiryorum...

binonur arkadaştan alıntıdır...Eki Görüntüle 490281

en iyisini yapmışsın. içine sinmesi önemli..güle güle giy inş. aldıkları parada zıkkım olsun öbür tarafa..dolandırıcılar

canım benim umarım aldığın bu gelinlik içine siner. en önemlisi o.. mesela ben bu gelinliği ilk giydiğimde çıkarmak istememiştim o kadar sevmiştim . tabı yenı gelınliğin hakkında fikir soracak olursan bence harika şaka bi yana Allah içine sindirsin tatlım

canım benim umarım aldığın bu gelinlik içine siner. en önemlisi o.. mesela ben bu gelinliği ilk giydiğimde çıkarmak istememiştim o kadar sevmiştim . tabı yenı gelınliğin hakkında fikir soracak olursan bence harika şaka bi yana Allah içine sindirsin tatlım

bence de son seçtiğin gayet güzel olacağa benziyor iyi ki kaporanı yakmışssın gelinlik sana 2500e mal oldu gibi düşün bütçeni bilemiyorum ama bence gelinlik için verilebilecek bir rakam. onun dışında internette de çok fazla aysiira hakkında şikayet okudum ve etrafımdakilerde de duydum :s nedense saçma bir depo bahaneleri var ve birkaç kişi de aynen bu şekilde üstünüze dikilecek denilerek depodan kirli boncukları dantelleri sökük gelinlikler almışlar :s ama en sonunda güzel olmuş senin için

Canim icine sinmiyorsa kesinlikle alma asla alma!...
Çünkü ben o hatayı yaptım 2 ay önce evlendim icime sinmeyen bir gelinlik almak zorunda bırakıldım o kadar pişmanım ki düğün Fotoraflarima bakamıyorum hala emin ol evliliğine de yansıyor yanan 400 lira olsun icine sinmediyse alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…