Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben adanaya evleneceğim suan adanadayım ve bu gelinliği konya aysiiiraadan beğendim.. şimdi benm beğendğim gelnlik bunn gibiydi ben bir de adanaya bakayım dedim.. sonra adanada beğenemedim.. ben aradım o gelinlik lacak gibi diye.. tabi bana dedikelri suydu SİZİN ÖLÇÜLERİNİZE GÖRE BAŞTAN DİKİLECEK dendi... sonra bir gün tlefon geldi temmuz ayında zam olackmış bize gelnliğin kaporasını gönderin geldiğinzde ölçülerinizi alalım... bende eyvallah dedim eft yaptım.. ben gittim ki bana ne deseler iyi... gelinlik depoda var size onu vereceğiz.. tmm bakalım dedm bir geldi kırışık, yakası yamuk bende soğudum... kadına dedm bastan diklmeyecek mydi die.. depoda varken yenisi dikilmezmiş gelinliğin fiyatı 3600müş geçen hafta o fiyata satmış.. tekrar diktrise bana da o fyttan sataakmış... beni gelinlikten konya ayysiira soğuttu zaten oradaki çalışanlar...
kızlar dün adanadaki aysiraya gittim yeni gelinlik aldım cuma prova yapacklar en acil şekilde teslim edecekler.. nişanlığımı da oradan almıştım zaten... ve sağolsunlar fytta da yardımcı oldular... 2 taç el çiçeği kese gelinlik gelinliğin kendi duvağı ve markası pierre cardin 2100 oldu.. diğer tarafa verdiğim 400 kaporam yanacak prası ayrı napayımiçime sinsinde.. mobilya olsa kullanır atarım derim ama gelinlik yani içime sinsin değil mi???Eki Görüntüle 489596 bunun üstü gibi göğüs kısmı drapeli, göğüs altından bele kadar dantel üstünde beyaz boncuk işlemesi var gayet sade.. etekte yine prenses ve belden üzerine hafif dantel parçaları iniyor...
Normalde straplez pek sevmem ama böyle gelinliklere de kol pek yakışmıyor eğer kollu yaptırcaksanız illa daha değişik bir model tercih edebilirsiniz . Bir de üst kısmı aşırı taşlı gelinliğin zerafetini ve doğal beyaz güzelliğini öldürmüş bence.
peki bu nasıl??? çünkü buna benzer bi gelinlikle değiştiryorum...
binonur arkadaştan alıntıdır...Eki Görüntüle 490281
peki bu nasıl??? çünkü buna benzer bi gelinlikle değiştiryorum...
binonur arkadaştan alıntıdır...Eki Görüntüle 490281