Gelinlik Modelleri ÇOK ACİL FİKİR LAZIMMMMMM....içime sinmeyen gelinliğim sizce nasıl?

canım gelinlik senin hayalindir her genç kızda olduğu gibi en iyi kararı sen vereceksin.
AMA
askılar hoş durmamış diğer arkadaşlarında dediği gibi straplez daha güzel olacak senin kararsız kaldığın nokta sanırım üst bölge
taşlar inciler çok yoğun olduğu için göz yormuş
benim gelinliğimde hemen hemen aynı model ama sadece gögsün üst tarafında işleme var gögüs arasından aşağı doğru hafif akıyor istersen öyle bir model dene
içine sinmiyorsa sakın alma başka modellere bak

firmayı ara aynen durumu anlat eğer çirkeflik yapacak olurlarsa tüketici haklarına git bu ne parala rezil mi edecekler seni
direk merkezle irtibata geç

Malesef üst kısmı askılar ve göğüs kötü duruyor. Gelinlikçi değiştiremez mi?

Merhaba,

Bence Aysira'nın bir merkezi varsa orayı aramayı deneyin, çözecek gibi davranmazlarsa internet şikayet sitelerine ve tüketici derneklerine başvuracağınızı söyleyin. Akılları varsa düzeltirler.

Gelinlik sizin üstünüze göre olmadığı için yaka kısmı fazla yukarda, göğüs kupları size göre büyük. Bu yüzden askılar kısa kalmış görünüyor ve içinde sıkışmışsınız gibi duruyor. Gelinliği biraz daha aşağı alıp, üst yanlardan alabilir ve askıları uzatabilirlerse daha iyi görünür.

gelinliği denerken içimde siyah sütyen vardı ondan mı renk farkı var gibi duruyor acaba?? çünkü ben denerken renk farkı yoktu... wala bgn baska gelnlk.iye bakacğım kaporamı yakmayı düşnüyorum napayım tek hayalim buydu... güya istediğim gibi olmaz diye diktirmedm... vakit kaybettiğimle kaldım işte...

Hazır gelinlik miydi. Bence önce düzeltme yollarını dene. Mesela göğüsler tam otursun. Kollar da zincir kol olabilir. Çağla Şıkelin gelinliği gibi. Hatta hiç sevmesem de straplez durabilir

sutyenden renk farkı olsa sadece o kısımda olurdu üst beden komple farklı duruyor. ki vücut yapınıza uygun değil o

gelinliğin modeli bu yılın modası zaten ama önündeki işlemenin zemini gri olduğu için gelinliğe ilk baktığımda modelinden çok işlemeler gözüme takılıyo kollarda bolero gibi tamamen kapatmış omuzlarını tek omzun açık kalıp birini o işlemenin devamı olarak dantelle kapatabilirsin yada omuzdaki tülleri biraz daha inceltip tek kat tülden yaparsan daha hoş durur sanıyorum.İçine sinen gelinliği giy kaynanan 3-5 laf eder belki ama senin içinde bir ömür kalmasın gelinlik hevesin canım

bence de gelinliğin kupları büyük gelmiş ve askıları pek iyi durmuyor
üzerindeki gri üzerine işlemeler de gelinliği gelinlikten uzaklaştırıp abiye ye doğru götürüyor yani ben hoşlanmadığım için renkli işlemelerden pek sevmedim bunun yerine daha zarif bir gelinlik seçerseniz bence çok daha güzel olur vücudunuz da buna oldukça müsait gördüğüm kadarıyla
umarım hayalinizde ki gelinliği bulursunuz

kızlar dün adanadaki aysiraya gittim yeni gelinlik aldım cuma prova yapacklar en acil şekilde teslim edecekler.. nişanlığımı da oradan almıştım zaten... ve sağolsunlar fytta da yardımcı oldular... 2 taç el çiçeği kese gelinlik gelinliğin kendi duvağı ve markası pierre cardin 2100 oldu.. diğer tarafa verdiğim 400 kaporam yanacak prası ayrı napayımiçime sinsinde.. mobilya olsa kullanır atarım derim ama gelinlik yani içime sinsin değil mi??? bunun üstü gibi göğüs kısmı drapeli, göğüs altından bele kadar dantel üstünde beyaz boncuk işlemesi var gayet sade.. etekte yine prenses ve belden üzerine hafif dantel parçaları iniyor...

çok beğendim.:)bayıldım resmen...en iyisini yapmışşsın kaporaya gelınce de keske o kadar vermeseydın...100 tl falan verseydın...ha belkı kabul etmemıslerdır olabılır...sıkma canın...cok guzel bır gelın olacaksın :)

gelinliğini değiştirmene çok sevindim. çünkü içime sinmedi demişsin. ömürde 1 kere giyeceksin yıllarca o fotoğraflara bakacaksın. o yüzden içine sinen, kendini harika hissedeceğin bi gelinlik alman önemli. çok mutlu ol inşallah:)

bu kesinlikle cok daha güzel cnm :) en önemlisi de senin içine sinmesi :)) mutlulukla giy insallah :)

cuma günü provmdan fotolar çekip göstereceğim sizlere..... mucuuuuuuuuuuuuuuuuuxxxxxx hepinize

canm kol kıısımları hoş durmuyor straplez çok daha iyi duracaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…