• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri ÇOK ACİL FİKİR LAZIMMMMMM....içime sinmeyen gelinliğim sizce nasıl?

monato

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
247
24
68
$gelinlik1.JPG $gelinlik2.JPG 400 lira kapora verdim acaba baska bi şeye mi baksam vaktim daralıyor nolur bir fikir verin...

yok kuzum renk farkı yok fotodan öle çıkmış önü incili ve pırıltılı taşlı renk farkı yok.. hatta eteğinin yanından inciler dökülüyor gibi ama bilmiyorum içime sinmiyor...

2 düğün olacak birinde takıp diğerinde çıkartırım diye düşnüyorum... ama kaynana vakası askılar... askılar görndüğü kdr değil hafif düüreceğim omzuma... askılarında serpme inciler var ara ara..

Gelinliğin içine sinmesi çok önemli. Beğendiğin bir gelinlik giymelisin.
Bu gelinlik için yorumum şu: Alt kısım güzel ama üstü pek hoş değil.

Güzel veya çirkin olması değil sorun bence.
Burada en önemli nokta "içine sinmemesi"!
İçine sinmeyen bir gelinlik ile düğün gününde mutlu olacak mısın?

Bence fazla kapora vermişsin, kaporam yanmasın diyorsan vakit kaybetmeden gelinlikçine gitmeni tavsiye ederim.
Oturup onlarla konuş ve içine sinmediğini farklı bir model istediğini söylemelisin.
Bu sefer içine sinen bir modelde karar kılmalısın.

Hayırlı olsun canım şimdiden. İnşallah içine sinen ve mutlu olacağın bir gelinliğin olur... :34:

ben çoook beğendim çok güzel neden içine sinmemiş canım çok güzel bir gelinlik güle güle mutlu mutlu giy inanki çok yakışmış sana çok

madem içine sinmedi aynı gelinlikçide başka bir model bak istersen cnm kaporan da yanmamıs olur..içinde kendini iyi hissettiin bi gelinlik giymek bence önemli

Cnm kolları güzel durmamış, önündeki işlenin de rengi soluk duruyor ve bedenide dar gibi geldi bana. Arkadaşların dediği gibi bence aynı gelinlikçide farklı bir model bakabilirsin.

Bendede aynı şey olmuştu. Nişanlımın etkisiyle kapora verip bir gelinlik kiralamıştık. Ama sonra içime sinmedi ve moda evine gidip başka bir model seçtim ve diktiriyorum şuanda.
İçine sinmediyse kesinlikle giyme derim. Ve gelinlik içinse ben sade gelinlik sevdiğim için bana hoş gelmedi. Üst tarafı hiç hoş değil.

canım bence gelinlik üzerine cuk oturmus tabiir caizse neden iiçine sinmedi duvağına inci ve taş terptir kollarınada aynı sekilde hiç te çirkin olmazsın bence güzel olmuşsun saç makyaj sindirella gibi olursun Ayrıca kollar bence sirin duruyor zarif tüllü taşlı kelebek kol. Allah mesut etsin mutluluklar ömür boyu

ben gelinliğin askılarını begenmedım cnm. hiç olmamasını terch ederdım.. ust ıle alt rengı farklı gözukuyor ama resımden öyle gözukuyor demıssın.. o tür romantık eteklerın uzerıne genelde daha sade ve arkası bagcıklı ustler daha hoş duruyor. banada üstü braz karısık gbı geldı. tbi karar snn tatlm.. mutluluklar smdıden =)

bencede askılar ve üst kısmı olmamış canım ama önmli olan bizim beğenip beğenmemiz değil senin beğenip içine sindirmen. daha sonra hayıflanmaktansa içine sinen bi model seç çünkü bu ilk ve son olacak. o özel gün bi daha yaşanmayacak sonuçta :16:

Bencede başka gelinlik bakmalısın anlamadığım içine sinmeyen bişeye niye kapora bırakıyorsun ?

o an boslugunuza geldi sanırım 400 tl kapora bırakmıssınız.

gelinliğinizin üst bedeni ile altı farklı renk.

tamamen zevk meselesi ama gelinlik size yakısmamıs. fiziginiz güzel daha farklı güzel gelinlikler bulabilrsin.

ya ben adanaya evleneceğim suan adanadayım ve bu gelinliği konya aysiiiraadan beğendim.. şimdi benm beğendğim gelnlik bunn gibiydi ben bir de adanaya bakayım dedim.. sonra adanada beğenemedim.. ben aradım o gelinlik lacak gibi diye.. tabi bana dedikelri suydu SİZİN ÖLÇÜLERİNİZE GÖRE BAŞTAN DİKİLECEK dendi... sonra bir gün tlefon geldi temmuz ayında zam olackmış bize gelnliğin kaporasını gönderin geldiğinzde ölçülerinizi alalım... bende eyvallah dedim eft yaptım.. ben gittim ki bana ne deseler iyi... gelinlik depoda var size onu vereceğiz.. tmm bakalım dedm bir geldi kırışık, yakası yamuk bende soğudum... kadına dedm bastan diklmeyecek mydi die.. depoda varken yenisi dikilmezmiş gelinliğin fiyatı 3600müş geçen hafta o fiyata satmış.. tekrar diktrise bana da o fyttan sataakmış... beni gelinlikten konya ayysiira soğuttu zaten oradaki çalışanlar...

ya ben adanaya evleneceğim suan adanadayım ve bu gelinliği konya aysiiiraadan beğendim.. şimdi benm beğendğim gelnlik bunn gibiydi ben bir de adanaya bakayım dedim.. sonra adanada beğenemedim.. ben aradım o gelinlik lacak gibi diye.. tabi bana dedikelri suydu SİZİN ÖLÇÜLERİNİZE GÖRE BAŞTAN DİKİLECEK dendi... sonra bir gün tlefon geldi temmuz ayında zam olackmış bize gelnliğin kaporasını gönderin geldiğinzde ölçülerinizi alalım... bende eyvallah dedim eft yaptım.. ben gittim ki bana ne deseler iyi... gelinlik depoda var size onu vereceğiz.. tmm bakalım dedm bir geldi kırışık, yakası yamuk bende soğudum... kadına dedm bastan diklmeyecek mydi die.. depoda varken yenisi dikilmezmiş gelinliğin fiyatı 3600müş geçen hafta o fiyata satmış.. tekrar diktrise bana da o fyttan sataakmış... beni gelinlikten konya ayysiira soğuttu zaten oradaki çalışanlar...

uzak sehirlerden iletisim kurmanız zor olmuş. biraz dişinizi gösterin yazılı anlaşma yapsaydınız daha kolay olurdu ama öyle konusulduysa öyle olmak zorunda.

yok efendim depoda varmış deyip onu veremezler. ve üstle alt arasında 1 ton fark var canım (bende bu sektördeyim biliyorum) bu yüzden her ne kadar üst beden koyu gözükse de o bir renk ton farkı olduğu icin.

kimi modaevleri itibarını sarsıyor böyle işte. sizin yapmanız gereken biraz diş göstermek . asla kabul etmeyin yapmak zorundalar.

depoda olan bir ürün onların stoklarında gözükür mutlaka. haberdar olmamaları imkansız. :ssz:

Back