Ben Eryamanda oturuyorum. Eryaman, Etimesgut, Elvankent taraflarında bildiğiniz güzel gelin saçı yapan kuaför var mı?
Düğüne çok az kaldı 23 haziran, ben hala bulamadım kuaför, yardımlarınızı bekliyorum.
Canım öncelikle hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Bu semtlerde güzel yapan yer bende bulamadım,bırak gelin saçını kestirecek doğru düzgün bir yer yok.Önüne gelen kuaför açmış.Sana Sincanda BAŞKENT KUAFÖR veya KENT KUAFÖRÜ öneririm.Araştır istersen.Yakın bir zamanda BAŞKENT KUAFÖRDE yakınım gelin saçı yaptırtı.Mükemmel ötesiydi.Hatta yaptıkları gelin saçı resimleri var onlarıda incelersin.
çok sağol canım. Tunalıda bildiğim bir yer var ama, uzak bir yere de gitmek istemiyorum. Akrabalardan da çok kişi geleceği için yakın bir yer olsun diye düşünüyorum. Söylediğin kuaförleri araştırayım teşekkür ederim.
eryamanda murat kuaför var çok güvenerek giderim nasıl isterseniz öyle yapar saçınızı kendi istekleri doğrultusunda değil müşteri memnuniyeti doğrultusunda yapar ben memnunum öneririm sizede