Cok acil dusuk mu yapacagim lutfen yardim...!!!

Bellatrixxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2017
42
52
37
Kizlar 10 haftalik hamileyim bugun bi anda kanamam oldu yururken. Resmen fiskirir gibi, dusuk yapiyorum diye acile geldik. Doktor bakti bebek saglikli kesede duruyor. Hastaneye yatirdi cok az kanamam oluyor dusuk olabilir de olmayabilir de dedi, 3 gun burada kalacagim. Igne yaptilar bir de progestan yutuyorum. Bu sekilde olup da saglikli sekilde hamilelik surduren var mi? Yoksa 3. Dusugumu mu yapacagim nolur basina gelen varsa bilgi versin...

İnşallah bir sey olmaz canim. Dua et. Doktor gözetimindesin gereken her sey yapılıyordur eminimki. Ya mübdiu de sürekli elini karnina koyup. Rabbim ol derse olur. Öl derse ölür... Hayırlısı neyse o olsun

çok geçmiş olsun. nasılsınız acaba. var mı gelişme. inşAllah bir şey olmamıştır...

riskli gebelikler moda oldu. Allahım yardımcın olsun. 15 haftalık aslında 5 haftadır yatıyor musun. riskin bitmiş olması gerekirdi...

benimde 3, gebeliğim. 2si düşükle sonuçlandı. 6 haftalık şu an. şükür iyi gidiyo. umarım böyle devam eder... geçmiş olsun tekrar

Doğuma kadar yatmam gerektiğini söyledi doktor malesef
Elindeyse hastanede kal doğuma kadar dedi ama hastanede daha çok hastalanıyorum..

eziyet resmen. bu durum çok sık rastlanır oldu. sigara içmiyorsun dimi. o da çok etkiliyo. kansulandırıcı filan verdimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…