- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
-
- Konu Sahibi kedicikcikcik
istifamı boş kağıda yazdım amasigortadan çıkışını yapmamışlarsa dönüşün olur heralde, inşallah :)
çıkış olurmu peki sade boş kağıda yazılan istifa dilkçesi ile .çıkış evrakları yarın imzalyacakmışımçıkışını yapmamışsa, kağıdın hükmü olmazki konuşursun yırtarsın olmazmı ki?
tartıştım istifanı ver dedi yalvarmamı bekledi yapmadım 30 una kadar dedi bende hayır şimdi çıkcam dedim geri vites attı ama artık ben sinir den yazdım ya ..baskı altında oldu resmenYani çalıştığın yerin insafındasın şu an
Boş kağıda imza atılır mı, üzerine ne dolduracaklar , ne yapacaklar bilemezsin ki
Ne malum adamın seni borçlandırmadığı ya da üzerine tüm haklarımı aldım yazmayacağını
sanırım boş kağıttan kastı matbu evrak değil, a4 e istifa ediyorum diye yazmış gibi algıladım benİstifanızı yazdıysanız boş kağıt olmaz. Yok hiç bir şey yazmadan imza attıysanız sıkıntı büyük. Başınıza her şey gelebilir.
boş kağıda dilekçe yazıp imzamı attımİstifanızı yazdıysanız boş kağıt olmaz. Yok hiç bir şey yazmadan imza attıysanız sıkıntı büyük. Başınıza her şey gelebilir.
sanırım boş kağıttan kastı matbu evrak değil, a4 e istifa ediyorum diye yazmış gibi algıladım ben
aynen öylesanırım boş kağıttan kastı matbu evrak değil, a4 e istifa ediyorum diye yazmış gibi algıladım ben
ozaman farkeden bi durum yok, sigorta çıkışını o dilekçeyle yapabilir. anlaşma yoluna gitmelisin. tüm haklarımı aldım yazdınmı?aynen öyle
yok yazmadımozaman farkeden bi durum yok, sigorta çıkışını o dilekçeyle yapabilir. anlaşma yoluna gitmelisin. tüm haklarımı aldım yazdınmı?
peki o kağıt b
yok yazmadım