- 25 Mart 2016
- 139
- 62
-
- Konu Sahibi duduklutava
İstediğin parfüm 1-3-4-8-9 sırasında olanlar değil benden söylemesi
2 olabilir onun bide sadece sensuous olanı var odunsu ballı çiçeksi
diğerlerine dair bi bilgim yok
bana çok sekerli o geldi sankı o ama yazın kullanılır mı sizce ?? ben yazın sekerli kokular asla kullanamıyorm boguyor beniilistede yok ama kesinlikle victor&rolf flowerbomb diyorum başkada birşey demiyorum. etkileyici baştan çıkarıcı güzel mükemmel bir parfüm
bana çok sekerli o geldi sankı o ama yazın kullanılır mı sizce ?? ben yazın sekerli kokular asla kullanamıyorm boguyor benii
tekrar bende bi deneyim onu :) saolunben kullanıyordum. biraz tercih meselesi. ama ağır bir koku olduğunu düşünmüyorum. sıktıktan sonraki kalıcılığı yazın terlesen bile kalıyor olmasını sağlıyor
tekrar bende bi deneyim onu :) saolun
listede yok ama kesinlikle victor&rolf flowerbomb diyorum başkada birşey demiyorum. etkileyici baştan çıkarıcı güzel mükemmel bir parfüm
ben bi cogunu denedim aslında yazılanlarınn .. ama hiç biri de aradıgım parfüm işte bu diyemedimYokmu bu parfümlerden kullanan yaYorumlasanız keşkebenimde tercih yapmam kolay olsa
carolına herrera 212 kullandım oda güzeldiFlowerbomb biliyorum cnm sağol ağır gelmişti banaönerin için teşekkür ederim listemdeki parfümlerden bildiklerin varsa yazarmısın
212sexy mi 212vıp miydi canım tarif edebilirmisin çiçeksimi odunsumu şekermi pudramı nasıl?carolına herrera 212 kullandım oda güzeldi
canımm ne tür kokuları seviyorsun ... eger yenı bu yaz kullanmak için alacaksan sekerli kokularr insanı cook bayıyoo midem bulanıyo benm meselaa ama kısın sekerlı kokularr süper oluyooYaa varya herkes kullandım bunları diyor ama kimse açıklama yapmıyor kokuları nasıl siz kullandınız ama ben daha denemedim açıklarmısınız denicem işte siZdende yorum almak istedim