• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok acil bana yardım edin.

deringuner

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
9
0
16
İstanbul
Bana Lütfen yardımcı olun çok korkuyorum.Önceki reglimin Başlangıcı 26Ocak Olduğu İçin 25şubatta sevgilimle 4kez Birlikte Olduk İçime Boşaldı İlk İlişkiden Yaklaşık 8Saat Son İlişkiden De 1Saat geçmişti Norlevo Kullandığımda.Adet Dönemim Düzensiz Olduğu İçin Yumurtlama Dönemim Hakkında Bir Fikrim Yok.5 Ve 6 Martta rapidan Nova Gebelik Testi Uyguladım ilk Çıkan Sonuçlar Negatif Ama Aradan bi Kaç Saat geçtiğinde İncecik İkinci Bir Çizgi Daha Belirdi Her İki Testte De.8martta başka Marka Bi Test Denedim Sonucu Negatif Çıktı ve Kahverengi Akıntı Gelmeye Başladı Akşama Doğru. Ertesi Gün Regl Gibi Ağrım (Normalde Çok Ağrılı Geçerdi Bu Defa Çok Hafif Bir Ağrım Vardı) Ve Akıntım Vardı bugüne Kadar Rengi Kahve Kırmızı Arası Regl gibi Akıntılar miktarı Azalarak Devam Etti.bugün Çok Az Ve Çok Açık Renk Sarı Bi Akıntı Vardı .Bunlara Rağmen Hamile Olabilirmiyim Sizce?Bekar Olduğum İçin Kan Testi Yaptıramıyorum.Lütfen Bana Yardım Edin.

Son düzenleme:
canım kan testı yaptır ozel bır tıp merkezınde. en guvenılır olanı o. 26 ocaktan sonra kısa surelı kanamadan baska bır kan gelmedıyse yanı adet olmadıysan bu bıraz uzun bır sure bence bır an önce baktırmalısın. idrar testleri tam guvenılır değil :(

İlk 12 saat içinde norlevo almışsınız.
Bence bir şey olmaz ama yinede emin olmak için bir kan testi yaptırın.

Bu son 6gündeki kanama regl mi değil mi tam olarak emin olamıyorum :(( bazı yerlerde norlevo alındıktan 10gün sonra kahverengi lekelenmeden söz ediyor muallakta kaldım:/ kan testi ücretleri hakkında bi bilginiz var mı peki ?

norlevonun ay içerisinde ıkı yada üç defa kullanımı adet düzensizliği yarattıgı gibi akıntıyıda artırır.12 saat içerisinde aldıgın için koruyuculuğu yüzde yüz yani hamile kalma olasılıgın yüzde sıfır.norlevo kullanımına dıkkat et derim ben.

nasıl yani bekar olunca hastanelerde beta hcg testi yapmıyorlar mıı .. bende buna benzer bir durum yasıyorum tek fark hic bir sekilde hala kanamam olmadi hamilemiyim bilmiyorum:S

Bulunduğum yerde özel bi hastane yok haftaya kan testi yaptıracağım İstanbul'a Dönünce o yüzden haftaya belirteceğim hamile olup olmadığımı...Burda Bana Yardımcı Olan Tüm Arkadaşlara Çok Teşekkür Ederim, Bu Durumu Kimseyle Kolay Kolay Paylaşamıyorsunuz Ve Çok Sıkıntı Yaşıyorsunuz Tahmin Edersiniz Ki bana Çok İyi Geldi burda Olmak.

Son düzenleme:
nasıl yani bekar olunca hastanelerde beta hcg testi yapmıyorlar mıı .. bende buna benzer bir durum yasıyorum tek fark hic bir sekilde hala kanamam olmadi hamilemiyim bilmiyorum:S
Canım hastanelerde Test Yapılıyor Ama Ben özel Bir Hastanede Test Yaptırmak İstiyorum sosyal Bir Güvenceden Yararlanmadan Test Yaptırmak İstediğim İçin.

Canım hastanelerde Test Yapılıyor Ama Ben özel Bir Hastanede Test Yaptırmak İstiyorum sosyal Bir Güvenceden Yararlanmadan Test Yaptırmak İstediğim İçin.

bu yaptırdığımız test aceba herhangi bir sekilde ailem görebilir mi dün üniversite hastanesinde yaptırdım bugun sonuc alicam :S inshamile değilimdirr :(

bu yaptırdığımız test aceba herhangi bir sekilde ailem görebilir mi dün üniversite hastanesinde yaptırdım bugun sonuc alicam :S inshamile değilimdirr :(
Muhtemelen Göremezler...üniversite Hastanelerinde (Tıp Fakültesi Hastanesi) Hasta Dosyaları Oluyor Onlara İşliyorlar Ama Tabi Bunun Ailenin Eline Geçmesi Olası Gibi Görünmüyor.inşallah Negatiftir.Bende Çok Paniğim 1ay Oldu Yaptırmak Ve Rahatlamak İstiyorum Ki Umarım Benimkide Negatif Çıkar.

Muhtemelen Göremezler...üniversite Hastanelerinde (Tıp Fakültesi Hastanesi) Hasta Dosyaları Oluyor Onlara İşliyorlar Ama Tabi Bunun Ailenin Eline Geçmesi Olası Gibi Görünmüyor.inşallah Negatiftir.Bende Çok Paniğim 1ay Oldu Yaptırmak Ve Rahatlamak İstiyorum Ki Umarım Benimkide Negatif Çıkar.

canım ben bugun sonucu aldım cok sukur ki negatif cikti ama doktor henüz adetin 1 hafta gecikmiş ilişkinin zamanına göre değişebilir durum dedi ama inş değişmez.. sende cok gecikme istersen erkenden mudahale et için rahatlasşn azda olsa cunku cokzor bı durumS:

canım ben bugun sonucu aldım cok sukur ki negatif cikti ama doktor henüz adetin 1 hafta gecikmiş ilişkinin zamanına göre değişebilir durum dedi ama inş değişmez.. sende cok gecikme istersen erkenden mudahale et için rahatlasşn azda olsa cunku cokzor bı durumS:

Çok Sevindim Negatif Çıkmasına İnş. Değişmez Sonucu.Benim Yaklaşık 1Ay Oldu İlişkimin Üzerinden Geçen Süre İlişkimden 10Gün Sonra Regl Oldum Sanıyorum (Sanıyorum Diyorum Çünkü Norlevoda Kanama Yapıyor Yaklaşık 10 gün Sonra Diye Duydum O Yüzden Emin Olamıyorum) canım, Çok İstedim Yaptırmak Ama şuan Bulunduğum Yerde Bu Tür Bir şey Yaptıramadım, bu Salı Yaptıracağım Büyük İhtimal İnş. Negatif Çıkar...Çok Gerginim Bu Yüzden Bende.Salı Günü Umuyorum negatif Diye Bende paylaşırım Sizinle içim Rahatlamış Bi Şekilde

Çok Sevindim Negatif Çıkmasına İnş. Değişmez Sonucu.Benim Yaklaşık 1Ay Oldu İlişkimin Üzerinden Geçen Süre İlişkimden 10Gün Sonra Regl Oldum Sanıyorum (Sanıyorum Diyorum Çünkü Norlevoda Kanama Yapıyor Yaklaşık 10 gün Sonra Diye Duydum O Yüzden Emin Olamıyorum) canım, Çok İstedim Yaptırmak Ama şuan Bulunduğum Yerde Bu Tür Bir şey Yaptıramadım, bu Salı Yaptıracağım Büyük İhtimal İnş. Negatif Çıkar...Çok Gerginim Bu Yüzden Bende.Salı Günü Umuyorum negatif Diye Bende paylaşırım Sizinle içim Rahatlamış Bi Şekilde

hakkımızda hayırlsı canım merakla beklıyorum sonucunu..

yalnız canım bazı hamileliklerde lekelenme olabiliyor o lekelere güvenip emin olma.ayrıca ufak çizgide olsa ikinci çizgi hamilelik belirtisidir tabi bunun en kesin çözümü kan testi yaptırman

Back