Çok acil bakın

MerakliabsnanajN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
170
57
28
26
Arkadaşlar çok özür dileyerek bişey sorucam bi kaç gündür kanım gibi akıntı oluyorum ilk önce pespembe geldi sonrasında kırmızı gibi ama kahverengine döndü ya ben namaz kokan biriyim anlamadım adet oldum sandım ama yok bittim diye düşündüm ama normal değil bu durum 2 3 gün adet olmaz ki allah aşkına ben gusül alıp namaz kılabilirmiyim bide neden böyle oldum bilmiyorum bilen varmı

Hamilelik gibi geldi.

Gebelik bilmiyorum olursa müjde olmazda şaşırmam da namaz önemli ya sağolun canlarım kaç gündür üzerime yük ama kan olduğu içinde tereddüdde kaldım ama hamilelik düşünüyoruz normalde ama takibi bıraktım artık 3 senedir uğraşıyorduk

Şimdi şöyle adetlerim zAten düzensizdi 2 ay oldu rahim filmi çektirdim ama adet olma zamanımdan yine 3 4 hafta geçti yani hamilelikte böyle bi kanama oluyormu

Adet dışı gelen kan özür kanıdır guslü gerektirmez sadece normal abdestini tazelersin hamile olabilirsin bende böyle bişey yaşamıştım hamileyken. İyisimi bi test yap

Evet ben de yaşadım iki hafta önce yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle. Hem adetin geçmiş hem de rahim filmi çekmişsin rahim filmi hamileliği kolaylaştırıyor öyle duydum. Kuvvetle ihtimal hamilesin ama yine de bi test yap kesinleşsin. Adetin geçmiş çıkar idrarda da olsa

Bi de ben din kültürü öğretmeniyim adet kanı olmadığı için namazını kılabilirsin rahatlıkla canım özür kanı o

Hamilemisiniz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…