• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acil bakın

Kizlar bende 4 gün önce hsg cektirdim ondan dolayı lekelenmem oldu 4 gün ilk gun namaz kilmadim ama sonra lekelenme olduguhalde abdest alip namaz kildim. Bugun 5. Gün hala arada lekelenme oluyor ama namaza engel değildir degil mi ? Kilma diyenlerde oluyor ama tereddutte kaldim

Hani 15 tatil yaptıysa okullar onun son haftası hasta olmuştum ama gün olarak bilmiyorum baya geçmiş ama bakıldığında Mart’a girdik sanırım 17 SIM’de karneler alındı diye hatırlarsak ocağın 23 ündede yada 24 adet tarihim babada kardeşim hatırlattı bende kalmıştı o gün ordan hatırladım

Hani 15 tatil yaptıysa okullar onun son haftası hasta olmuştum ama gün olarak bilmiyorum baya geçmiş ama bakıldığında Mart’a girdik sanırım 17 SIM’de karneler alındı diye hatırlarsak ocağın 23 ündede yada 24 adet tarihim babada kardeşim hatırlattı bende kalmıştı o gün ordan hatırladım
Ay sen hâlâ test yapmadın mı. Nasıl sabrediyorsun böyle kuzum

Kızlar yaptım bugün ama çıkmadı biley babada yerleşme kanaması gibi geliyor eğer öyleyse napmalıyım ya bi kaç gün bekleyip doktora gidicem kan testi yapsın bide eğer yoksa da adet söktürücü versin artık napım dedim ama yoktur diye yaptım biley çıkmadı

Yok diye düşünüyorum kendimi heveslendirmek istemiyorum çok test yaptım hepsi tokat gibi negatifti 😔
Anladım canım. Ne zaman yaptın testi. Kanamadan hemen sonra mı yoksa dün bugün mü. Yerleşme kanaması olsaydı teste silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum çünkü vücudumuz bebek oluştuğu andan itibaren beta hcg salgılıyor. Benim yerleşme kanaması olduktan bi gün sonra beta 93 çıkmıştı. Yine de kişiden kişiye değişebilir bu durum kesin şeyi sana doktor söyleyecektir canım. İhmal etme muhakkak doktora görün bebekse ve geç görünecekse ne güzel ama kist felansa ilaçla müdahale gerekir. Özel bi hastaneye git anında öğrenirsin ya da acilde beta hcg baktır

Back