Çok acil bakar mısınız kanlı akıntı

afilito

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2023
41
5
28
merhaba hanımlar 4 haziranda yanma şikayetimden dolayı doktora gittim. Vajina içerisinde hafif yanma ve kaşıntı hissediyordum. Alttan muayene etti ve hafif mantarlı bi görüntü olduğunu söyleyerek 6 günlük fitil ve haftada bir kullanacak şekilde candimax verdi. 8-10 haziran da regl günüm. Ama fitili kullanmaya başladığım 2.gün kanlı akıntı gelmeye başladı. 3.gün de kullanıp korkup bıraktım. Şimdi dr randevusu 2 hafta sonra ama ne yanma şikayetim geçti ne de kanamam. Fitili 3 gündür kullanmıyorum ama peçeteye hala kanlı akıntı geliyor. Ayrıca regl da olamadım ve bayramda tatile gideceğim. Daha önce benzer şeyler yaşayan ya da neden böyle olduğunu tahmin eden var mı :KK43:

Şehir hastanesinde doktor acil diyerek görüşme yakalayabilir miyim bilmiyorum ayrıca kurumsal bie firmada çalışıyorum izin alma durumum biraz zor maalesef:KK43:
Ne yaptınız bende mantar kaynaklı fitil kullandım 6 adet ama bir kullandım sabaha kanama oldu dün bugün kanama devam adet dönemindeyim ama adet mi bu adet gibi değil miktar ve hiç ağrı yok, kanama olunca dün gece tekrar koymadım

Endişe edicek bir şey yok acil doktora git diyenler ne yaşıyor acaba ya, ara kanamadır. Aynısı bende de oldu

X