• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Cok acil bakar misiniz 4 yas bas agrisi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Yavrumveben

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
729
394
18
Konumun yeri burası mı bilmiyorum ama lütfen burda kalsın.Oglum başım ağrıyor dedi sonra uyudu .4 yaşındaki çocuğun başı neden ağrır çok korktum.Uyandirip doktora mı gotursem

Çocuğunuz genelde nasıldır? Bir yerleri ağırır mı? Başım ağrıyor derken çok mu ağrıyordu? Ciddi bir şey olsa kusma vs olur. Ateşi falan var mı? Takip edin siz daha iyi bilirsiniz hemen başı ağrıyor diye acile gidilmez. Bir gözlemleyin bakalım

Konumun yeri burası mı bilmiyorum ama lütfen burda kalsın.Oglum başım ağrıyor dedi sonra uyudu .4 yaşındaki çocuğun başı neden ağrır çok korktum.Uyandirip doktora mı gotursem
Burun tikanikligi var mı,orta kulak iltihabı olabilir mi benim 7 yaşındaki oğlum da basım kulağim dedi,orta kulak iltihabı çıktı

Benimki de uyku öncesi başım ağrıyor diye ağlamıştı, dört yaşındaydı galiba. Uyku öncesi yorgunluğu diye düşündüm. Sana masaj yaparım geçer dedim, alnına yaptım biraz uyudu sonra bir şey olmadı

Oğlumun 3 yaşında burnu cok tıkanırdi geniz eti büyüktü ve geniz akıntısı coktu başı ağrırdi ön kismi, balgam kusunca rahatlardi. Doktora götürdük geniz eti alınınca geçmişti.

Back