Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk HastalıklarıCok acil bakar misiniz 4 yas bas agrisi
Konumun yeri burası mı bilmiyorum ama lütfen burda kalsın.Oglum başım ağrıyor dedi sonra uyudu .4 yaşındaki çocuğun başı neden ağrır çok korktum.Uyandirip doktora mı gotursem
Konumun yeri burası mı bilmiyorum ama lütfen burda kalsın.Oglum başım ağrıyor dedi sonra uyudu .4 yaşındaki çocuğun başı neden ağrır çok korktum.Uyandirip doktora mı gotursem
Çocuğunuz genelde nasıldır? Bir yerleri ağırır mı? Başım ağrıyor derken çok mu ağrıyordu? Ciddi bir şey olsa kusma vs olur. Ateşi falan var mı? Takip edin siz daha iyi bilirsiniz hemen başı ağrıyor diye acile gidilmez. Bir gözlemleyin bakalım
Benimki de uyku öncesi başım ağrıyor diye ağlamıştı, dört yaşındaydı galiba. Uyku öncesi yorgunluğu diye düşündüm. Sana masaj yaparım geçer dedim, alnına yaptım biraz uyudu sonra bir şey olmadı
Oğlumun 3 yaşında burnu cok tıkanırdi geniz eti büyüktü ve geniz akıntısı coktu başı ağrırdi ön kismi, balgam kusunca rahatlardi. Doktora götürdük geniz eti alınınca geçmişti.