Bebek İkinci El Cok acil 1 hafta icinde 15 36 kilo oto koltugu bulmaliyim yardimm

aysenurqwertya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
493
4
33
İzmir
Uygun fiyatli oto koltugu ariyorm oglum acin tek tek arastirmaya vaktim yok olanlar yardim ederse cok mutlu olurum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uygun fiyatli oto koltugu ariyorm oglum acin tek tek arastirmaya vaktim yok olanlar yardim ederse cok mutlu olurum

canım ben de aramıştım ama bulamamıştım
sıfır aldık artık yola çıkacaktık çünkü
eğer sıfır almak zorunda kalırsan
be safe izi comfort x3 aldık biz, izofiksli değil, kemerden bağlanıyor ama 3 noktdaan bağlantısı var oldukça güvenli
ayrıca römere de bakmıştım ben römer alçak bi koltuk, çocuk onunla arabanın içinde etrafı göremez ama be safe öyle değil, baya yüksek etrafı çok rahat görüyor çocuk, benim oğlum 8 saat yolda eziyet etmeden geldi mesela, ayrıca 3 kademeli, iki taraflı kolu var, tek elle ayarlayabiliyosun, güzel de uyuyor içinde, ben çok beğendim ama tuzlu fiyatı, 900 tlye aldık biz daha 1 ay önce (

Bilgin icin cok sagol canim fiyatlar cok yuksek oldugu icin burdan sansimi bi deniyim dedim bakalim olmazsa mecbur alicaz

İnşallah bulursun canım ben son güne kadar bakındım, pzt yola çıkcaktık pzr gittik aldık artık başka türlü yola çıkmak mümkün değil çünkü! Be safe römer ve bi marka daha vardı adını hatırlamıyorum şimdi bu üçüne çok iyi dediler, hatta be farkı var deyince volvo ile şahin arasındaki fark gibi defi satıcı ucuz olanları sorduğumuzda 😊 bulursan da ucuz diye dandik bişi alma piyasanın iyisi bunlar güvenlik en önemlisi çünkü ona göre karar ver al bide zaten baya bi kullanıcak bu koltuğu bebeğin o yüzden iyi karar ver canım kolay gelsin sana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kac aylik bebegin canm benmki 19 aylik acaba otururmu diede suphem var

Cnm bizimki 13 aylık ve çok hareketi arabasında falan doğru dürüst oturmuyor ama koltukta oturuyor maşallah 😊 bidr biz denedik mağazada, römeri kendisi de sevmedi mesela ayrıca römerin yatış pozisyonu da oturur gibi bi fark yok, buna oturtunca hiç sesini çıkarmadı şimdi arabada kemerin tokalarını kendisi veriyor elime 😊

Ne guzel insallah bizde bole oluruz bide nekar yer kapliyo hani koltugun yanina iki kisi rahat oturabilirmi

Canım biz iki kişi oturduk ama bizim aracın arkası çok da küçük değil mesela fiesta tarzı arabalarda oturamayabilir ama koltuklar hep büyük küçüğünü görmefim malesef 😔 inşallah canım bence mağazada denetin bırdan bulursanız bile, ola ki sevmez ucuza alayım derken o da elinde kalmasın naçizane tavsiyem

İlgin icin cok tesekkur ederim yinede biraz arwstiriym istiyorum gelen teklifleri degerlndiricm

Rica ederim cnm ama koltuğu denemek çok önemli, her koltuğu sevmeyebiliyolar çünkü!
İnşallah hem bebeğinin seveceği hem ucuz hem kaliteli bi koltuk bulursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…