- 14 Aralık 2007
- 10
- 0
- Konu Sahibi umut çiçeği petunya
ne diosunuz millet karpel sence yarın yeni yılını kutlasam mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O Sizi Sevmemiş Yalni Hislerinizle Oynamiş
[/B]
malesef bu olaydan o çıkıyor benle oynamış iki kişiyi birden idare etmeye çalışmış benimde kendime yediremedigim bu zaten nasıl anlamadım senağlama
kendini bu kadar yıpratma artık
benimde başıma yıllarönce böyle birşeygelmişti.
zaman en büyük ilaç zamanla unutacaksın
anlayamıyorsun göremiyorsun bazı şeyleri
konduramıyorsun belkide suçlamyı bırak artık kendine yazık
Elimde sihirli bir deynek olsa şu yaşadıklarımı silmek isterdim hayatımdan.Erkek arkadaşımdan 2 ay önce ayrıldım pazar günü beni aradı vicdanım rahat degil kendimi suçlu hissediyorum falan dedi ben nişanlandım umarım sende çok mutulu olursun dedi. Sonra benle çıkarken sözlenmiş sonzamanlarda bişeyler hissetmeye başladım ayrılmak istedimi söyledim ona oda tamam dedi benle çıkarken kuzenimin nişanına gidiyorum dedi halbuki kendi nişanına gittmiş.Bunları bana ayrıldıktan 2 ay sonra söylüyo. Şimdi napmalıyım çok üzülüyorum kimseyle konuşmak istemiyorum bunalıma girdim resmen senağlama:a015:
Güzelim,bence verilmiş sadakan varmış.ex aşkın bana göre karakteri oturmamış
bir insanmış.Anlattıklarına göre böyle bir insan için hiç üzülmeye değmez.Sen daha çok gençsin,zaman heşeyin ilaçdır.Bence ondan kurtulduğun için sevinmelisin.
yol verilen değil yol veren ol.üzüldüğüne değmez .sen kendi kendini yerken o hayatını yaşayacak birde butarafından bak ve hemen tutun hayata bir tarafından.hiç kimse senden değerli değildir.(bu hepimiz için geçerli. hele bir erkek kurban et.)
єѕяα;1801897 .!.:Boşver üzülme canım. Birtane daha sen yok dünyada bunu sakın unutma.
Kötü söz söylemek istemiyorum neyse.
Sen hayatına devam et onsuz olamazsın die bişeyde yok. Dua etki dahada geç kalmadın ayrılmakta.......
Üzülme sakın 5 para etmez bir insan için.
Allah'ından da bulacaktır emin ol.
canım sıkma canını...biliyorum ne kadar sıkma desekde nafile ama dua et yol yakınken allah kurtarmış seni böyle karektersiz insandan..şunu unutma hiçbirşey senden önemli ve değerli değildir canım:teselli:sakın salma kendini ona inat daha neşeli cıvıl cıvıl olki benden sonra ne kadar kötü hale gelmiş demesin...kısa zamanda bu stresi atlatman dileğiyle..
canım artık yapacağın bişe yok onun için biran önce unut gitsin duygularını içine atma ağla zırla bağır cağır ii geliyor ama bunları ona deil yalnızken yap:1hug::teselli: