- 24 Aralık 2007
- 776
- 0
- Konu Sahibi umut çiçeği petunya
petunyacım evet üzülüyosun ama sükret onunla cıkarken gitmis evlendikten sonra gitseydi daha zor olurdu sen biran evel kendini toparla hayatından onu cıkar hayatı güzel yasamaya calıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
petunyacım evet üzülüyosun ama sükret onunla cıkarken gitmis evlendikten sonra gitseydi daha zor olurdu sen biran evel kendini toparla hayatından onu cıkar hayatı güzel yasamaya calıs
bende cok acı cekıyorm arkadaslar eskı erkek arkadasımla 1 senedır ayrıyız tam barısacakken bana bahane olarak cok yakın kız arkadsımla gorusmemı ıstemedıgnı soledı sonra tartıstık ve hersey bıttı hala onu cok sevıyorm ama yapacak bişey yok sanırım....
canım onu düşünmemeye çalış başka şeylerle meşgul ol bende şuan aşk acısı çekıyorum çok uzuluyorum fakat unutmamamız gereken bişi var herşeyde bir hayır vardır. inşallah en kısa zamanda karşına seni çok sevecek degerini bilecek biri çıkar da çok mutlu olursun canımm
bide arayıp vicdanım rahat değil diyo
utanmaz üzülme boşver sinirlendim
aşıktım ama bu olaydan sonra nefret ediyorum tek istedigim yüzüne tükürmek bunu yakın arkadaşlarımla bile paylaşamıyorum anlamadıgım şey olay bitmiş herkes kendi yolunu çizmiş o kalkıp aradan 2 ay geçtikten sonra bunları bana anlatıyor kendimi çok kötü hissediyorum
cnm yaa böyle bi adamın yüzüne tükürsen nolurki"yarabbi şükür" der olan tükürüğüne olurtatlicadiarzu
Gerçketn çok kötü bi durum.Bian kendimi senin yerine koydum delirmemk elde diil.Kötü Kazen
Çok klişe belki ama böyle bi adam için de üzülüp ağlamaya değmez be güzelim.Cehennemin dibine kadar yolu var de unutmya çalış.Böyle gereksiz ve karaktersiz insanlarınıda hayatına sokma bundan sonra a.s.
Hım öncelikle bunun iyi tarafınıda görebilmek gerekir.
Bence insanlara okdar ön yargılı bakmamalısın çünkü bu dünyada elbette çok şerefli insanlarda var ve sen eskilerini silemediğin için üstüne tekrar bir bina yerleştiremeyeceksin..
Değiştirmen gereken tek şey başkalarına değilde kendine inanman ..