- 3 Şubat 2018
- 25.527
- 109.938
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı ebeveynler kabullenmek istemez çocuğunun hasta olduğunu reddeder çek eşini karşına konuş bı daha sakin bir şekildeAslinda oda farkinda cocugun kotuye gittigin...
Doktorlar farkli farkli seyler soyleyince oda sucu bana atiyor
Aferin ona. Birlik olmanız gereken yerde çocukca davranış sergilemesi ne ayıpAslinda oda farkinda cocugun kotuye gittigin...
Doktorlar farkli farkli seyler soyleyince oda sucu bana atiyor
Yakinda olacak zaten sadece ilk onceligim bebegimin iyilesmesi sinavi kazanmakOhaaa. O laflari o adama bir güzel yediririm. Allah büyük konsturmasin, ama cocugum icin "insallah geberir" diyen adami bosardim. Kendisi gebersin.
Baska zaman da bebegimi birak git der pazartesiye aldim bakalim insallah birsey cikmaz bronsite de raziyimAferin ona. Birlik olmanız gereken yerde çocukca davranış sergilemesi ne ayıp
SivasHangi şehirdesiniz?
Yakinda olacak zaten sadece ilk onceligim bebegimin iyilesmesi sinavi kazanmak
Tomlgrafi de cok farkli seyler soylediler ilacli ultrasyon net herseyi belli edermisEşiniz tüm kötülükleri hak ediyor.
Allah acil şifa versin
Detaylı ultrason yaptırmış mıydınız? Orada her şey yolunda mıydı?
Ahhh sadece ahh diyorum ilk doktor gun vermisti ama cocugu mahvederler dedi izin vermedi ama pazartesi gidince yaptirmak istedigimi soyluyecem...Eşiniz tüm kötülükleri hak ediyor.
Allah acil şifa versin
Detaylı ultrason yaptırmış mıydınız? Orada her şey yolunda mıydı?
Alerjik olmadigina eminim ya bahirsaklarinda sorun yada gercekten nefes borusu ile soluk borus yapisik onun icinde agir bir ameliyat lazimmis ama yavrum kaldiramayabilirmis deAcaba alerjik biseymi oluyorki alerji olunca bende nefes almakta zorlaniyorum bazilarinda dili siser gibi olur bogazi tikanir insallah ciddi bisey degildir uzman bi doktor bulmak lazim