çoğul gebelikte kilo alımı

inşallah..15-20 kılodan fazlasımı doktorum benı asar herhalde.kadın 4 aya kadar 5 kılo aldım dıe sureklı uyarıo benı..allah yardımcımız olsun nedıyımm..mınnaklarımız saglıklı olsundaa..gıder elbet alınan kılolar.. ıı aksamlar bende annemlere cıkıorum...

inşallah canım merakla bekliyorum bende :):) gebelikten üşüme olabilir normal.çünkü vücut senin dışında iki kişiyi daha besliyor :)

aynen öyle canım herşeyin ayrı bir heycanı var.biz sıramızı savdık şimdi sizin heyecanınızı paylaşıyoruz :) kese , kalp atışları elleri ayakları derken doğum heyecanı ve kucağında ,,,ondan sonra merhaba kusmuklu ve kakalı hayat :):):):) kahkahaları gülücükleri agulamaları ayrı bir heyecan hiç bıkmıyorsunuz inanın.ilk iki ay belki zorlanabilirsiniz uykusuzluktan dolayı ama inanın hepsi geçiyor hayatınız düzene oturuyor.yemek için uyku için ayrı bir zaman gezmek için ayrı bir zaman ayırıyorsunuz.

kız ,kız ,kız ,kız ,kız rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.kız oğlan farketmiyor inanın.bende kızım olsun isterdim şimdi oğluma deli oluyorum ağlamasına dayanamıyorum.çok mazlum benim oğlum.Allah olmayanlara da evlat versin.

çok normal rahim büyüdükçe organlar yer açıyor bağırsaklarından dolayı olabilir.sonuçta organlarımızda da hayat var :):)

67 kilo ile hamile kaldım iilk 3 ay hiç kilo almadım 34. haftada doğum yaptım 77 kiloydm doğumdan sonra 69 a ddüşmüştüm son zamanda tartılmadım ama eski kiloma dönmüşümdür büyük bir ihtimalle

bende bir ayda 3 kilo almısım doktorum cok kızdı diyet verdi
hamurişi cikolata yasak dondurma haftada bir yicekmişim
ekmek günde 4 dilim miş hakkım birden kilo alır sisersin ikiz gebelik dikkat et dedi
ayaklarım sisiyordu ondn kaynaklıymıs simdilik iyiyiz ama cok acıkıyoruz
napıcaz bilemiyorum buarada bebeklerimde cok iyimiş
ense kalınlıklarıda cok iyi cıktı birine kıza benziyor dedi
gelecek ay kesin öğrenirmişiz tek saglıklı olsunlarda hiç önemli değil

canım peki kaç kilo ile hamile kaldın şimdi kaç kilosun onu merak ettim şimdi...

dün sabah tartıldım 96,5 kiloyum.
Yani 90 ile hamile kaldım şu anda 15+3 haftalığız kuzularımla :O)
geçen 10 gün önce 97 kilo iken yediklerime dikkat ederek 1,2 kg verdim ve geçen hafta da yarım kilo olarak 96,5 kilo oldum...
yani 15,5 haftada 6,5 kilo almış durumdayım ve hepsini ben aldım onunda farkındayım :O(
süzlerde durum nasıl paylaşalım arkadaşlar pek ilgi görmüyor sanırm bu durum

Son düzenleme:
cnm 51 kilo ile kaldım simdi 54 kilo olmusum

Arkadaşlar bir şey soracağım
Ben 50 kilo ile hamile kaldım şimdi 14+6 haftalığım toplamda 3.5 kilo aldım ama benim karnım çok büyüdü kimse 3.5 aylık olduğuma inanmıyor 5-6 aylık gibi duruyorsun diyorlar başlarda hoşuma gidiyordu ama şimdilerde kafaya takmaya başladım tamam ikiz olduğu içindir ama sizde de durum aynı mı? 2 haftadır Hamile kıyafetleri giyiyorum pantolonları bollaştıralı 1 ay önceydi. Bağırsak şişkinliği ya da gaz olabilir mi ki ne dersiniz ? Bende mi bir gariplik var anlamadım doktor kontrolüm haftaya ona da soramam.

ben kilo almama rağmen karnım baya bi şişti pantalonları bırak bol gelen eteklerimi giyerim diyordum onlar bile dar geldi. kocaman göbüşlerle :)))) her ay yeni bir kıyafet battık valla. sağlıkla kucağımza alalımda. bizde bu sabah gittik dr amcamıza ense ölçümü yapıldı gayet güzel herşey yolunda. birisini zor uyandırdık ellerini yüzüne götürüş var çok güzel bir duygu. 1 ay sonra inşallah bizde cinsiyetlerini öğreniriz herkes merakta valla.

yok yokkk merak etme benim de hiç bir kıyafetim olmuyor zaten bizim karnımızda iki bebiş var elbeetteki büyük bir göbişimiz olucak önemli olan bizim değil onların kilo almamasıymış...

demek kilo almıyorsun ne şanslısın vallahi darısı bana :O)

valla cnm hamur işinden uzak duruyorum şerbetli tatlı hiç yemiyorum. yemek aşırı yiyemiyorum zaten hemen çıkartıyorum yoksa. birde işyerinde akşama kadar oturuyorum zaten kiloluyum birde fazla kilo alırsak vay halimize. dikkat edelim biz hem kendimiz hem bebişler için.

merhaba bende ikiz annesiyim 5 ay oldu benim meleklerim geleli 33+3 te geldiler ben 79 kilo ile hamile kaldım 102 ile doğum yaptım yani 23 kilo almış oldum şu anda 88 kilodayım inşallah dahada gidecek emzirdikçe gidiyor inşallah sizlerde sağ sağlim kucaklarınıza alırsınız meleklerinizi

canım verirsin inşAllah bizlerde keşke 23 kilo ile kurtulsak...

merhaba kızlar.. bende 65 kiloyum.. ve 5+3 üm..bakalım ne kadar kilo alcaz.. valla ben işe yarar şeyler yemeye çalışıyorum.. çok hamur işi felan yemiyorum.. insallah aldığmız kiloların hepsi bebişlerimize yararda küveze felan gerek kalmaz...

şimdiden küvezi düşünme bakalım cnm bebişlerimizi allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alıcaz inş. 32. haftaya kadar iyi kilo almaları için dua ediyorum ben çünkü ondan sonra ikizlerin kilo alımı duruyormuş. hiç sorun olmadan bu günleride atlatacağız hayırlısıyla.

kızlar bu sabah tartıldım 97.80 kg mım yani 7,80 kg almışım ve 15+5 haftalığım bu gün dr a gideceğim cinsiyetleri de
öğreniriz inşAllah bu gün işten eve gideceğim için yarın yazarım size kilo sorununu da konuşacağım...

cnm sen çok takmışsın kafana kiloyu. benim geçen sene dr kilolusun deyip duruyordu moral sıfır bu sene drum evet kilon var ama gayet sağlıklısın dediğinde moralim yükselmişti. drlaırn her lafınada bakmamak lazım. tabi fazla kilo almamaya çalışmak elimizde alırsakda önemli değil önemli olan bebişlerimizin sağlıklı olması. eğerki tansiyon şeker v.s. gibi bir problem yoksa korkmamalısın. bazı anneler çok kilo alırmış bazılarıda hiç almazmış. bu bünyemizlede alakalı fazla kafana takıpta moralini bozma lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…