canım merak etme inşAllah meleklerini sağlıkla dünyaya getirirsin burda ikimizde hatta emin ol grup bile kurarız biz böyle...
inşAllah ikimizde 15-20 kilodan fazlasını almayız 30-35 kilo alanda varmış 8-10 kilo alanda
şaştım kaldım zaten zerrin birbirimize hep destek oluruz inşAllah benim 6 da mesaim bitiyor canım yarın görüşürüz...
melitta tahminlerini karşılaştırıcaz inşAllah :O)
ben haftaya çarşamba gidicem bakalım belki cinsiyetlerinide söyler drum.
bu kışı donarak geçirdim 90 kilo olduğum halde ki mersin oldukça sıcak bir iklime sahiptir yağların gittikçe üşür insan çok haklısın
ben 120 kilo iken hiç bir kış üşümezdim bu kış dondum.
ama bu yağlarım da yeter bana :O)
merakın sınırı yok değilmi arkadaşlar. ilk önce kesede görecekmiyiz dedik gördük şükür elleri ayakları derken her gidişimizde farklı şeyleriyle karşılaşıyoruz. benim birisi yan yatmış kafayı oynatıp duruyordu diğeride sırt üstü yatmış bize gülüyordu. annelik ne güzel bişeymiş hiç aklımızdan çıkmıyor o görüntülerinden simalarını bile seçmeye başladım :)))) allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin boşverin kiloyu doğduklarından sonra zaten verecez kiloları :)))
şimdi geldım.. yıne göstermedii..doktor baya bastırıo .. ama yok ..doktor erkek olabılır dıo..dedıgın gıbı gecen hafta bızım erkek dedıgıde aayaklarını acmıs..dıgerı dönmüo bıle..ayrıntılı ıcın 1 ayımız var..saglıklı olsunlarda..
ZERRİN sen böyle deyince ben meraktan çatladım benimkilerin cinsiyeti ne ki :O)
birde bişey sorucam size kızlar yaaa
benim 3 hafta falandır karnım sürekli seyiriyor yani titreme gibi ama hiç kesilmiyor yani bebeklerin hareketi değil bu resmen seyirme...
sizde de oluyormu böyle şeyler...
bende bir ayda 3 kilo almısım doktorum cok kızdı diyet verdi
hamurişi cikolata yasak dondurma haftada bir yicekmişim
ekmek günde 4 dilim miş hakkım birden kilo alır sisersin ikiz gebelik dikkat et dedi
ayaklarım sisiyordu ondn kaynaklıymıs simdilik iyiyiz ama cok acıkıyoruz
napıcaz bilemiyorum buarada bebeklerimde cok iyimiş
ense kalınlıklarıda cok iyi cıktı birine kıza benziyor dedi
gelecek ay kesin öğrenirmişiz tek saglıklı olsunlarda hiç önemli değil
cnm 51 kilo ile kaldım simdi 54 kilo olmusum
cnm 51 kilo ile kaldım simdi 54 kilo olmusum
Arkadaşlar bir şey soracağım
Ben 50 kilo ile hamile kaldım şimdi 14+6 haftalığım toplamda 3.5 kilo aldım ama benim karnım çok büyüdü kimse 3.5 aylık olduğuma inanmıyor 5-6 aylık gibi duruyorsun diyorlar başlarda hoşuma gidiyordu ama şimdilerde kafaya takmaya başladım tamam ikiz olduğu içindir ama sizde de durum aynı mı? 2 haftadır Hamile kıyafetleri giyiyorum pantolonları bollaştıralı 1 ay önceydi. Bağırsak şişkinliği ya da gaz olabilir mi ki ne dersiniz ? Bende mi bir gariplik var anlamadım doktor kontrolüm haftaya ona da soramam.
ben kilo almama rağmen karnım baya bi şişti pantalonları bırak bol gelen eteklerimi giyerim diyordum onlar bile dar geldi. kocaman göbüşlerle :)))) her ay yeni bir kıyafet battık valla. sağlıkla kucağımza alalımda. bizde bu sabah gittik dr amcamıza ense ölçümü yapıldı gayet güzel herşey yolunda. birisini zor uyandırdık ellerini yüzüne götürüş var çok güzel bir duygu. 1 ay sonra inşallah bizde cinsiyetlerini öğreniriz herkes merakta valla.
merhaba bende ikiz annesiyim 5 ay oldu benim meleklerim geleli 33+3 te geldiler ben 79 kilo ile hamile kaldım 102 ile doğum yaptım yani 23 kilo almış oldum şu anda 88 kilodayım inşallah dahada gidecek emzirdikçe gidiyor inşallah sizlerde sağ sağlim kucaklarınıza alırsınız meleklerinizi
kızlar bu sabah tartıldım 97.80 kg mım yani 7,80 kg almışım ve 15+5 haftalığım bu gün dr a gideceğim cinsiyetleri de
öğreniriz inşAllah bu gün işten eve gideceğim için yarın yazarım size kilo sorununu da konuşacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?