Canım zaten dediğin gibi artık ağırdan alıyorum işimin %90 ı bitti :O)
dün akşam da makinaya bebeklere dolap örtüsü ayarlamıştım (bizim dolaptakileri çıkardım eşim onlar bizden kıymetli mi dedi :O)
onları da hacışakir sabun tozu bebe matikle yıkadım hatta görümcemin yaptırdığı pikeleri falan a attım.onları serdim dün.başka da bir şey yapmadım.
dün işten çıkmadan önce tansiyoonum 14,5/9 du dışarıda atıştırdık eşimle eve dönerken de hastaneye uğrayıp ölçtürdüm tansiyonumu 11/8 bu nasıl bir şeydir anlamadım.
heyecanlanıyorum kendi tansiyonumu ölçerken ondan mı oluyor diğcem ya da acildeki kız ölçmeyi bilmiyor...
dün gece göbek deliğimin etrafı ve alttan biraz ağrım oldu ama şimdi daha iyiyiyim.
perşembe günü doktor görüşmem var hareketlerini say demişti ama ben şimdi sadece uzanınca kızı çok hafif hissediyorum oda sanırım sağ da baş aşşağı duruyor demişti doktor onun için hissediyorum galiba çünkü oğlan çapraz duruyordu...
prenslerim senin yakışıklıların kontrolü ne zaman bana her hafta görüşücez dedi (tansiyondan her halde )...
Muhtemelen tansiyondan dolayı her hafta görmek istiyor canım seni, sınırlarda geziyosun çünkü... benimkide cuma günleri kontrolum, haftasonu kabul edemiyor bizi artık, cok uzun sürüyor muayene nst, dopler, rahim agzi, bebislerin kilo boy ölçümü, haftalık seker kontrolu...vs derken 2-2,5 saat sürüyor, bütün randevular aksiyor sonra. Haftalık kontrol daha rahat oluyor canım eger bi problem varsa süre uzadıkça insan huzursuz oluyor çünkü...