seybay geçen yılseninle aynı kaderi paylaşan bir anne olarak ne kadar zor bir kararın eşiğinde olduğunu anlıyorum...biliyorumki bebeklerden vazgeçmek yani 2 tanesini feda etmek bir anne adayını çok üzer-3 bebeğimden birini feda etmiştim çünkü...ancak bu işlemi gerçekleştirmeseydim hepsini kaybedebilirdim...çoğul gebelik yaşamış biriyim...hiç kolay değildir...diğer bebeklerinin sağlığı için redüksiyon işlemini yaptırmalısın...ikiz gebelik bile ane rahminin kolay tolere edebildiği bir durum değil,kaldı ki burada 4 bebek ya da 3 bebek sözkonusu...allah yardımcın olsun...sevgiler...
evet Ben Zayifim 170 Boyum Var 50 Kilo Idim.son Birkaç Haftada 3 Kilo Aldim.acaba çoğul Mu Diyorum.bebişimiz Sağlikli Olsunda 1,2,3 Hiç Farketmez
Canlarım benim...Kafam halen karışık.Eşimin benden karışık...
Ben hamilelik haberini aldığımdan beri çok halsizim.Öyle bulantı vs.başka bişey yok!!
Bi de günlerde uzun.öyle uyuyorum..Hafta sonu eşimle ailelerin yanına gittik bi de bir kaç evli arkadaşımızla görüştük..Düşün düşün evde.bi kocam bana bakıyor bi ben ona..Karşılaştığımız herkesin bu konuda yorumu farklı..Tabiki dr ve biz karar vereceğiz ..hayırlısı diyoruz.
Başka da gelişen bişey yok hayatımızda.2 hafta sonra verilecek karara odaklıyız..
Hepinizin yorumları için teşekkürler arkadaşlar..
merhaba arkadaşlar şuan 13+4 hamileyim, inş. hepimizin bebişleri sağlıklı hayırlı zamanda doğar, bizlerde sağlıklı oluruz. annelik çok zormuş hamileliğin ilk gününden başlıyor valla, c.tesi kanamam oldu benim, Allah'tan iyi bebişlerim olurmuş normalmiş ikiz gebeliklerde, sizlerdede oldumu, birde sehercim sen ilk üç ayında kilo aldınmı ben kilo veriyorum boyuna, en son gittiğimde 100 gr almıştım, bende geniz akıntısı var nasıl geçecek dayanamıyorum bulantı yapıyor ne olacak bilemiyorum.