Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bazen dusunurumde,cocuklugumda yada gencligimde,yasadigim ve cok buyuk sorun dedigim seyler,aslinda,simdi yasadiklarimin yaninda hic biseymis,,,cogu zaman ararim o gunlerimi
bazen dusunurumde,cocuklugumda yada gencligimde,yasadigim ve cok buyuk sorun dedigim seyler,aslinda,simdi yasadiklarimin yaninda hic biseymis,,,cogu zaman ararim o gunlerimi
ewet eliscim hiç unutulurmu çocukluk yılları......Saf,tertemiz ve kirlenmeden geçip bugünlere geldimiz yıllar.O güzellikleri hep koruyabilsek keşke....................opuyorumnanaktan
evvet ya cocukduk büyüdük
dünya dönüyo
zaman su gibi akip gidiyo
cocuklugumuz arkamizda kalmis
belkide geriye bakmaya zaman bile bulamiyoruz
ileriye bakmakdan
cocukdük büyüdük
genc olduk
evlendik
yuva kurduk
kimimiz ise dünyaya cocuk getirdik
ben kizimla yeniden dogdum
ve onunla yeniden büyüyorum
dünyaya onun gözüyle bakmakdan büyük keyif aliyorum
opuyorumnanaktancanim tsklerrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
evvet ya cocukduk büyüdük
dünya dönüyo
zaman su gibi akip gidiyo
cocuklugumuz arkamizda kalmis
belkide geriye bakmaya zaman bile bulamiyoruz
ileriye bakmakdan
cocukdük büyüdük
genc olduk
evlendik
yuva kurduk
kimimiz ise dünyaya cocuk getirdik
ben kizimla yeniden dogdum
ve onunla yeniden büyüyorum
dünyaya onun gözüyle bakmakdan büyük keyif aliyorum
opuyorumnanaktancanim tsklerrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
Haklısın incim aslında çocuğumuzla da başka bir boyutta büyüyoruz aslında.Dünyaya onların gözüyle bakabilmekte ayrı bir keyif ve mutluluk..............İçimizdeki çocuğun hiç ölmemesi dileğiyle...........