Mükemmel çocuk nedir Allah aşkına. Ben anlatamıyorum sanırım. Asgari yaşam istiyorum. Düşünce ağlasın, çikolata istiyorum diye ağlasın. Bunlar çok normal şeyler.Herkesin çocuğu aglar.Parkta abi bana baktı diye saatlerce ağlamak, herkes için çok çok normal olan şeyleri yapamamak.Yarjn saat 16.30 da kendi çocuk doktorunda kontrol randevumuz var.Simduden mideme ağrılar giriyor. Adam dokunmuyor bile muayene ederken.Sarki söyleyerek babasının kucağında oldukça nazik ilgileniyor.Ama benim kızım yeni olan bir yere girdiği için daha kapısında başlıyor ağlamaya. Ben kızıma doğum günü yapmak istiyorum. Hatta şimdiden mekan rezervasyonu yaptırdım.Ama sonra babasıyla düşündük.Iceroye adım atmayacak, herkes iceride eğlenecek gülecek biz üçümüz dışarıda onun ağlama krizinin bitmesi icin doğum günü boyunca bekleyeceğiz.Aglayacak kusacak.Ne bir kare fotoğrafı olacak ne pastasını görecek. Sizce bunlar mükemmel çocuk beklentisi mi? Haftaya okulun kahvaltısı var.herkes eşiyle çocuğuyla gelecek. Mekan seçerken oyun alanı olsun diye bakıyorlar.Hepsi çocuğunu oyun alanına emanet edecek.Mekanin oyun alanı çok güzel.Masalcı abla var.Bir sürü etkinlik yapılıyor. Bütün çocuklar gidecek.Benimki anne sen de gel diye bir gözü orada ısrar edecek.Gonlu kalmasın diye ben de gideceğim.Etkinlik alanına gireceğiz daha 2.dakikada başlayacak ağlamaya. Ne olduğunu söylemeden bogulurcasjna ağlayacak. Zar zor dışarı çıkıp bir yere oturacağız. Orada da beni hiç duymadan ağlayacak. Kusacak.Gidelim burdan diyecek. Üzerinden saatlerce geçince soracağım oyun alanında seni ne Rahatsız etti.Neden ağladın diye sormuyorum özellikle. Ya biri baktı ya biri bağırdı ya biri dokundu diyecek. Bunlar hergun yaşanıyor. Eskiden azcık umudum vardı.Parkta oynayan, babaanne dedesinin evine giren,bize eve misafir geldiğinde öcü görmüş gibi bir köşeye sinmeyen çocuk mu mükemmel çocuk.Bakin az önce uyuyordu aniden ağlamaya başladı yarım.saate zor sustu. Gözleri kapalı. Şarkı söylüyorum,konuşuyorum,sarılıyorum yok.Kucagima almak istiyorum daha da coşuyor. Yarın sabah benim 7 saat dersim var ve nöbetçiyim. Hiç sorun değil. Ama o nedensiz ve bitmeyen ağlamalar bende çarpıntı yapıyor artık