• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları çocukta beyaz saç

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Selamlar, benimki de artik 7 yasinda ve hala ayni oranda beyaz saci var, maalesef cozumu de yokmuş, eger bir eksiklige bagliysa vitamin vs destegiyle duzeliyor ama genetikse yapacak bir şey yok dendi bize.
Merhaba bir önceki mesajınızda demir ilacı kullandık ve beyazları göremedik yazmışsınız demir ilacından sonra beyazlar tekrarmi nüksetti acaba yanıtlarsanız sevinirim iyi aksamlar

Merhaba bir önceki mesajınızda demir ilacı kullandık ve beyazları göremedik yazmışsınız demir ilacından sonra beyazlar tekrarmi nüksetti acaba yanıtlarsanız sevinirim iyi aksamlar

Anlik göremedim zaten bikac teldi, ama yine varmis aynen duruyorlar. Zaten demir eksikligi de yok su an tum kan degerleri iyi.

Teşekkür ederim demekki çözümü yok ben çözümü olabileceğini dusunuyorum çocuklarda hücre yenilenmesi olabilir diye

Benim kızımda da aynı şekilde tek tel beyaz saç var. Bi gelişme kaydedebildiniz mi acaba?
Haklısınız, inşaallah düzelir kızınız bir an önce. Ama düşünün ki albino çocuklar var, onlar bile alışıyorlar bu duruma ki onların gözleri de sorunlu oluyor bildiğim kadarıyla. Umarım yavrunuzda tek bir beyaz bile kalmaz, ama bu dünyanın sonu değil, üzülmeyin lütfen bu kadar, beyazlama durmasa bile en azından çözümleri var yani, ALLAH beterinden korusun.
Merhaba bir tanidiginizin kızının sacları beyaz-krem dr a gidip eski haline geri donmuş diye yazmışsınız şu an bu tanidiginizin saçları siyahlardım acaba yanıtlarsanız sevinirim

Üzülmeyin, erken yaşlarda bunun çözümü var diye biliyorum. Yıllar önce bir tanıdığımızın on beş yaşlarındaki kızının simsiyah şaçları da beyazlamaya başladığını, hemen tedaviye başlayıp durumu kökten iyileştirdiklerini biliyorum. Benim de saçlarım çok beyazladı ve henüz yirmili yaşlarımda başlamıştı ve ben önemsemeyip üzerine düşmedim ve şimdi başa çıkamıyorum, sık sık da boyamıyorum, dolaşıyorum öyle beyaz beyaz... Gerçi benimki genetik, baba tarafımda erken beyazlama var. İnşaallah sizinki beslenmeden kaynaklanmaktadır da, bir an önce düzelir endişelenmeyin.
Merhaba benimde kizimin saçlarında beyazlar var yıllar evvel bir tanıdığınız tedaviye başlayıp beyazları eski haline döndürdüğünü söylemişsiniz bu süreci hatirliyormusunuz acaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama

Merhaba benimde kizimin saçlarında beyazlar var yıllar evvel bir tanıdığınız tedaviye başlayıp beyazları eski haline döndürdüğünü söylemişsiniz bu süreci hatirliyormusunuz acaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama

Ah keşke hatırlayabilseydim ama çok zaman geçti üstünden, pek de ilgilenmemiştim tabi beyazım yoktu çünkü. O kişilerle hala bağlantımız olsaydı inanın şu an arayıp bilgi alırdım sizin için ama maalesef. Yalnız çok net hatırlıyorum kesin bir şekilde iyileştiğini o kızın. Çok basit bir nedenle beyazlama varsa erken tedaviyle durdurulabiliyor demek ki, üstüne düşmek lazım.

Ah keşke hatırlayabilseydim ama çok zaman geçti üstünden, pek de ilgilenmemiştim tabi beyazım yoktu çünkü. O kişilerle hala bağlantımız olsaydı inanın şu an arayıp bilgi alırdım sizin için ama maalesef. Yalnız çok net hatırlıyorum kesin bir şekilde iyileştiğini o kızın. Çok basit bir nedenle beyazlama varsa erken tedaviyle durdurulabiliyor demek ki, üstüne düşmek lazım.
Teşekkür ederim bizdede kansızlık ve d vitamin eksikliği çıktı polivit ve biyotin verdi dr bende sizin tanıdıklarınız iyileşti yazınca size danışmak istedim.cildiye uzmanına götürdüm ben çok uzuluyirum.keske yapabileceğim bişey olsa

21 aylik kizimin saçında bir tel beyaz sac gordum önemsemedim. Kan degerlerine 9 aylıktan beri bakılmadı. Cocuk doktorumuz muayeneden ölçümlerden sonra yemesi nasil diye sorar. Iyi ise ölçmeye gerek yok, iştahsız çocukta demir eksikliği olur der. Doktora gittigimde sorayim, belki tahlil yaptirir.

21 aylik kizimin saçında bir tel beyaz sac gordum önemsemedim. Kan degerlerine 9 aylıktan beri bakılmadı. Cocuk doktorumuz muayeneden ölçümlerden sonra yemesi nasil diye sorar. Iyi ise ölçmeye gerek yok, iştahsız çocukta demir eksikliği olur der. Doktora gittigimde sorayim, belki tahlil yaptirir.
Geçmiş olsun bizdede d vitamin eksikliği çıktı polivit ve biyotin verdi bakalim ınsllh işe yarar

Merhaba dr a gittinizmi beyaz saç için acaba

Benim de oğlum 22 aylık aynı sekilde saçında beyazlamalar başladı 😔 yaşadığım şoktan sonra araştırma yapmaya başladım ve sizin 5 yıl önceki paylaşımınıza denk geldim.Eger mümkünse hem şuan ki durumunuzu sormak hem de fikir almak isterim.Bu arada beş gün önce doktora gittik ve kan tahlili yapıldı.Tahlin sonucunda b12 vitamini eksik çıktı.Ilaç tedavisine başladık doktorumuz 4-5 ay sonra tekrar kan tahlili icin gelmemizi söyledi ama yine de bu huzursuzluk var içimde bu beyazlamalar durmazsa devam ederse diye😔 eğer bu konuda cevap verip tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Benim de oğlum 22 aylık aynı sekilde saçında beyazlamalar başladı 😔 yaşadığım şoktan sonra araştırma yapmaya başladım ve sizin 5 yıl önceki paylaşımınıza denk geldim.Eger mümkünse hem şuan ki durumunuzu sormak hem de fikir almak isterim.Bu arada beş gün önce doktora gittik ve kan tahlili yapıldı.Tahlin sonucunda b12 vitamini eksik çıktı.Ilaç tedavisine başladık doktorumuz 4-5 ay sonra tekrar kan tahlili icin gelmemizi söyledi ama yine de bu huzursuzluk var içimde bu beyazlamalar durmazsa devam ederse diye😔 eğer bu konuda cevap verip tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Kizim su an 9 yasinda, hâlâ 3-5 tel beyazi var, yillardir ne azaliyor ne artıyor.

Öncelikle cevap verdiğiniz icin çok teşekkür ederim. Ne güzel bana umut verdiniz 😊demek ki aldığınız vitamin sizde beyazlamayı durdurmuş. İnsallah bizim de aynı şekilde olur 🤲

Merhaba,umarım msjımı görürsünüz. Benimde şuanda 3.5 yaşında bir kızım var saçında 1 tel beyaz fark ettim ve çoğalır endişesiyle çok korktum. Sizin kızınız da çoğalma oldu mu beni bilgilendirirseniz biraz olsun rahatlıcam. Sevgiler..

Merhaba,umarım msjımı görürsünüz. Benimde şuanda 3.5 yaşında bir kızım var saçında 1 tel beyaz fark ettim ve çoğalır endişesiyle çok korktum. Sizin kızınız da çoğalma oldu mu beni bilgilendirirseniz biraz olsun rahatlıcam. Sevgiler..
Merhaba umarim mesajimi görürsünüz , benim kizimda 3,5 yaşında bugün sacinda bir tel beyaz gördük cok endiselendim sizinki ne durudma atti mi ilax kullandiniz mi ?

Back
X