Cocukluyum kaynanam her uzak dügüne götür diyor

Kader2410

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
265
82
hanimlar evliyim simdiye kadar hep esim göturuyordu kaynanami dugunlere her ay yani dogulu olduklari icin dugunler cok oluyormus simdide esim geceleri calistigi icin yapamiyor ve benim ehliyetim var tabi kocasinin ehliyeti yok kadin bana hep diyo götur diye 4 aydir ehliyetim var tam 4 kere göturdum 250km yol cocukluyum kizim 1.5 yasinda gidip bide yatili kaliyoruz rezillik resmen cocukla kadina bu sefer hayir dedim bin kere sonunda razi oldu otobusle gitti gezmesine ama telefonda gene diyor arabamizla gideriz bi daha böyle rezillik diye yani kusura bakmasinda birincisi nerden onun arabasi oluo ben ve esim ortak aldik 2. ben bu kadina ne desemde ikna olmuyor anlamiyor hep ayni LAFI diyo arabayla götur diye biktim gercekten. Ne yapacam ben :KK43:

esinize soyleyin o konussun anmesiyle. cocugumun yollarda helak olmasini istemiyorum desin. siz muhattap olmayin kotu siz olursunuz. kadin basina okdr yola gitmesini istemiyorumda diyebilir. ay su kocalar pasif olunca kadinlara derdi kaliyor

Eşin ne diyor bu konuda? Bidahaki dügüne araba bozuk muayenesi yok falan desen
Esim zavalli kadindan kurtulamiyorki annesi bu sefer nasil yapsin cocuk hasta dedi kac kere kadin beni aradi cocuk olmasa giderdik diye ben israrla cocuk hasta olmasada gelmem diom hala dio arabamizla gideriz bundan sonra

esinize soyleyin o konussun anmesiyle. cocugumun yollarda helak olmasini istemiyorum desin. siz muhattap olmayin kotu siz olursunuz. kadin basina okdr yola gitmesini istemiyorumda diyebilir. ay su kocalar pasif olunca kadinlara derdi kaliyor
Esim annesine bisey diemior zaten annesinin gezmesini yapmaktan nisanliyken görusemkyorduk bile oglanin kafasina koymustu ha bire senin görevin mecburuz gitmeye akraba su bu her ay böyle gidiodu bazen ayda 2 kere yalan söylemiyorm ve esim söföru gibi hep göturdu

hanimlar evliyim simdiye kadar hep esim göturuyordu kaynanami dugunlere her ay yani dogulu olduklari icin dugunler cok oluyormus simdide esim geceleri calistigi icin yapamiyor ve benim ehliyetim var tabi kocasinin ehliyeti yok kadin bana hep diyo götur diye 4 aydir ehliyetim var tam 4 kere göturdum 250km yol cocukluyum kizim 1.5 yasinda gidip bide yatili kaliyoruz rezillik resmen cocukla kadina bu sefer hayir dedim bin kere sonunda razi oldu otobusle gitti gezmesine ama telefonda gene diyor arabamizla gideriz bi daha böyle rezillik diye yani kusura bakmasinda birincisi nerden onun arabasi oluo ben ve esim ortak aldik 2. ben bu kadina ne desemde ikna olmuyor anlamiyor hep ayni LAFI diyo arabayla götur diye biktim gercekten. Ne yapacam ben :KK43:

Onun ikna olmasına gerek yok. Götüremem deyip kestirip atın. Yollarda rezil oluyorum derse, götürdüğümde ben ve çocuğum rezil oluyoruz, çok yoruluyorum vs deyin. Çok da fazla açıklama yapmayın. Götüremem deyip kestirip atıp, başka konuda konuşmaya başlayın.

Esim zavalli kadindan kurtulamiyorki annesi bu sefer merve nasil yapsin cocuk hasta dedi kac kere kadin beni aradi cocuk olmasa giderdik diye ben israrla cocuk hasta olmasada gelmem diom hala dio arabamizla gideriz bundan sonra
Yalniz kadin o kadar benimsemiski arabamiz falan ne oluyosa ben olsam bende cildirirdim.alistirmaya bak bosver her seferinde bi bahane bul anlasin oda.valla görumcem kendi annesine bile bi ton laf sayiyo bi yere götür deyince ben bu ailenin soförümüyüm diye kiz sen kaynanani tasimak zorunda deilsin heleki o kadar uzaga

Onun ikna olmasına gerek yok. Götüremem deyip kestirip atın. Yollarda rezil oluyorum derse, götürdüğümde ben ve çocuğum rezil oluyoruz, çok yoruluyorum vs deyin. Çok da fazla açıklama yapmayın. Götüremem deyip kestirip atıp, başka konuda konuşmaya başlayın.
Inanin dedim öylede yaptim kadin pes etmiyo cok israrci hep benim dedigim olsun diyor bide bilmem neymis toplum görurmus cocuk sanki senin toplumuna ckk ihtiyaci var da

uber yükleyin telefonuna nereye gideceksen buradan çağır deyin..

Yalniz kadin o kadar benimsemiski arabamiz falan ne oluyosa ben olsam bende cildirirdim.alistirmaya bak bosver her seferinde bi bahane bul anlasin oda.valla görumcem kendi annesine bile bi ton laf sayiyo bi yere götür deyince ben bu ailenin soförümüyüm diye kiz sen kaynanani tasimak zorunda deilsin heleki o kadar uzaga
Ben Hayir desem Bu sefer esime dio o gun ise gitme bizi götur izin al diyor Yani Benim ehliyetim var artik araba Bana lazim oluo ne öyle 2 gün arabami almak biktim gercekten

Kadin resmen konusurken Yani sapitio Bizim arabamiz diyo hadsiz vergisinddn sigortasindan haberi varmis gibi

Esime diorum ki kocasinin ehliyeti Yok Bizim Burda sucumuz ne Bu kAdar Cok gezmeyi Seviyorsa otobuse katlanacak hanimefendi otobusude begenmio Yok 3 Saat gidiomus Esim safida demezmi yaslilar yazik Nasil gitsinler otobusle Ay Allahim yaslilarsa her ay dugunde ne isleri var !!!!!!!!!!!!

Inanin dedim öylede yaptim kadin pes etmiyo cok israrci hep benim dedigim olsun diyor bide bilmem neymis toplum görurmus cocuk sanki senin toplumuna ckk ihtiyaci var da

O sizi gıcık edeceğine siz onu gıcık edin. Ne dese sakin sakin reddedin:

-Bir daha arabamızla gideriz.
-Hayır gitmeyiz.
-Ne güzel olur. Şöyle olur böyle olur.
-Hayır.
-Gideriz gideriz.
-Hayır.
-Çocuk toplum görmüş olur.
-Hayır.
-Neden?
-Götürmeyeceğim çünkü.

Ay bu da yorucu. Bence ne derse desin “Götüremem, bu tartışma konusu değil, bu konuyu kapatalım” deyin.

X