Çocuklusun diye bekar veya cocuksuz olan arkadaşlar tarafından dışlanmak

Cocuklari olan biri olarak diyorum ki normal alinmayin. Disarida bulusuyorsaniz cocugunuzu birine bırakın siz evinize cagirdiginizda zaten sorun olmaz. Hatta acikca diyin bir sahaki bulusmalari bana da haber verin cocugu birakip gelicem diye

Hamileyim yakında benzer bir durumda olacağım ama yine de size hak veremedim yanında oturan birini istiyor diyorsunuz en uslu çocuk bile yanına birini oturtup o başkalarıyla konuşunca anne bak anne anne oluyor ya da bir başkası ilgilensin istiyor ve siz ben utulerimi yaparım çocuğumla zaman geçirin diyorsunuz. Açıkçası ben kendi aileme bile bakar mısınız biraz oyalayın nasıl derim bilmiyorum çünkü cocuk bakmak isteyen oynamak isteyen çocuk yapardı zaten buluşmalar için ya bakıcı ya da baba ile konuşmalısınız çocuğunuz usluysa ki uslu olmasa bile babası da onun ebeveyni zorlanmadan bakacaktir sizde keyifli vakit geçirebilirsiniz ya da ütü yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…