Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurabiye canavarindan korkardim![]()
Diziyi hatirlamadim. Ama iyi ki izlememisim kurabiye canavarindan korkan bende buyuk travmalar yaratabilirdiAynen hahaho günlerim geldi aklıma ne güzel günlerdi beaa.
Bi de yabancı bi dizi vardı ziyaretçiler diye. Uzaylılar vardı kertenkeleye dönüyolardı, fareyle örümcek yiyorlardıBen de onlardan çok korkardım
Hatta bi keresinde aniden öyle bir korktumki taaa en üst kat komşuya kadar bağıra bağıra koşmuştum
Hatırlayan var mı ki acep?
Ben hatırlıyorum,cumartesi günleri yayınlanıyordu,hatta insan gibi görünüyorlardı ancak derilerinin altından yeşil renk başka bir deri çıkıyordu.Aynen hahaho günlerim geldi aklıma ne güzel günlerdi beaa.
Bi de yabancı bi dizi vardı ziyaretçiler diye. Uzaylılar vardı kertenkeleye dönüyolardı, fareyle örümcek yiyorlardıBen de onlardan çok korkardım
Hatta bi keresinde aniden öyle bir korktumki taaa en üst kat komşuya kadar bağıra bağıra koşmuştum
Aynen hahaho günlerim geldi aklıma ne güzel günlerdi beaa.
Ahaha ne diziydi amaBen hatırlıyorum,cumartesi günleri yayınlanıyordu,hatta insan gibi görünüyorlardı ancak derilerinin altından yeşil renk başka bir deri çıkıyordu.
Hiç unuturmuyum,bizin tv oturma odasındaydı,çocuk odam yoktu o odada yatardım,uyuyor numarası yapıp yorganın altından gizli gizli seyrederdim![]()
Görünce bi tuhaf oldum