• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocukluk efsanesi geri dönüyor: Susam Sokağı’nın ilk fragmanı yayında

Eeee ne zaman nerede hangi kanalda izleyeceğiz bende çok severdim tabi dedem izletmezdi orasıda ayrı bir muamma da :63:

Bende çok severdim o zamanlar fakat yeniden başlarsa eski tadının olmayagini düşünüyorum.

Kurabiye canavarindan korkardimo_O

Aynen hahah:KK70: o günlerim geldi aklıma ne güzel günlerdi beaa.

Bi de yabancı bi dizi vardı ziyaretçiler diye. Uzaylılar vardı kertenkeleye dönüyolardı, fareyle örümcek yiyorlardı:confused: Ben de onlardan çok korkardım :KK51: Hatta bi keresinde aniden öyle bir korktumki taaa en üst kat komşuya kadar bağıra bağıra koşmuştum:KK70:

Hatırlayan var mı ki acep?

Bi de yabancı bi dizi vardı ziyaretçiler diye. Uzaylılar vardı kertenkeleye dönüyolardı, fareyle örümcek yiyorlardı:confused: Ben de onlardan çok korkardım :KK51: Hatta bi keresinde aniden öyle bir korktumki taaa en üst kat komşuya kadar bağıra bağıra koşmuştum:KK70:

Diziyi hatirlamadim. Ama iyi ki izlememisim kurabiye canavarindan korkan bende buyuk travmalar yaratabilirdi:KK53:

Ben hatırlıyorum,cumartesi günleri yayınlanıyordu,hatta insan gibi görünüyorlardı ancak derilerinin altından yeşil renk başka bir deri çıkıyordu.

Hiç unuturmuyum,bizin tv oturma odasındaydı,çocuk odam yoktu o odada yatardım,uyuyor numarası yapıp yorganın altından gizli gizli seyrederdim:KK70:

image.jpeg

İşte size ziyaretçiler, derilerini soyuyorlardı altından uzaylı çıkıyordu:KK70:

Oleeeeyyyy, ne guzel haber bu:KK73:

İnsallah sabah saatlerinde olmaz, oturur her gun izlerim..susam sokagı gibisi yoktu o zamanlar..hala da yok..

Ben hatırlıyorum,cumartesi günleri yayınlanıyordu,hatta insan gibi görünüyorlardı ancak derilerinin altından yeşil renk başka bir deri çıkıyordu.

Hiç unuturmuyum,bizin tv oturma odasındaydı,çocuk odam yoktu o odada yatardım,uyuyor numarası yapıp yorganın altından gizli gizli seyrederdim:KK70:
Ahaha ne diziydi ama:-)Hiç unutamadığım sahne uzaylı kadının insandan kızı olmuştu, kız 1 günde büyüyüp annesinin sevgilisini elinden almıştı:KK53:
sanki gündüz yayınlanıyordu diye hatırlıyorum ben, her izlediğimde annem pazarda olurdu.
Şimdi gerçek uzaylı gösterseler o tadı vermez :KK53:

Eki Görüntüle 1732142
İşte size ziyaretçiler, derilerini soyuyorlardı altından uzaylı çıkıyordu:KK70:
Görünce bi tuhaf oldum:KK51: diziyi izlerken bi kere öyle kendimi kaptırmışım ki, ayıldığımda elimdeki elmayı kurduyla birlikte yediğimi farketmiştim :KK70: Bu da bir kıymalı elma hatıramdır:KK70::KK70:

Back