Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teneke değil sepet gibi birşey. Biz çifçiler yada benim dönemimdekiler kenetir gibi bir şey derdik o büyüklükteki sepete. Ben öyle hatırlıyorum.Aa çöp tenekesinin içinde bir Kırpık yaşardı sanki değil mi![]()
Sepet değilmiydi o,hani hamalların eskiden sırtında taşıdığı...Meyve sebze gibi şeyler falanda konulurdu.Teneke değil sepet gibi birşey. Biz çifçiler yada benim dönemimdekiler kenetir gibi bir şey derdik o büyüklükteki sepete. Ben öyle hatırlıyorum.
( gereksiz bir bilgi aslında gerekli, bahsettiğim sepeti roman halkımız yapardı. Hala yapanlar var ama sayıları azaldı)
yahu nasıl bir konu geçmişe çok geri gitmişim. Sepet değil çöp kovasıymış. Bu mesajdan sonra eşimle yaşadığım kısa tartışmadan sonra düzeltme gereği buldumTeneke değil sepet gibi birşey. Biz çifçiler yada benim dönemimdekiler kenetir gibi bir şey derdik o büyüklükteki sepete. Ben öyle hatırlıyorum.
( gereksiz bir bilgi aslında gerekli, bahsettiğim sepeti roman halkımız yapardı. Hala yapanlar var ama sayıları azaldı)
Kırpık`ın resmini yüklemeye çalıştım olmadı![]()
Maksat yuvalarda mutluluk olsunEki Görüntüle 1728317 çirkinim benim![]()
İşte benim bahsettiğim sepet ki biz tarlada bu boyuttakilere kenetir gibi birşey derdik. Ama son mesaj düzenlememde google görsellerde eklemeye çalıştığım kapaklı teneke çöp kovasıydı.
Aman orta yolu bulun, sepet yazlık, çöplük kışlık eviİşte benim bahsettiğim sepet ki biz tarlada bu boyuttakilere kenetir gibi birşey derdik. Ama son mesaj düzenlememde google görsellerde eklemeye çalıştığım kapaklı teneke çöp kovasıydı.
Tüh eşim de uyudu hemen, doğru hatırlıyormuşum. Sağolun kızlar![]()
Benden tüm arada kalanlara gelsin:
Aaaah ah arada kaldım diye de bir şarkı vardı bunda. Her arada kaldığımda içimden söylerim.