• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocukluk efsanesi geri dönüyor: Susam Sokağı’nın ilk fragmanı yayında

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898

Çocukluğumuzun efsane programı Susam Sokağı yıllar sonra geri dönüyor. Edi ile Büdü, Kurabiye Canavarı, Minik Kuş, Kırpık ve daha nicesi TV ekranlarına dönmek için gün sayıyor.

Yaz aylarında HBO müjdeli haberi verdiğinde, ABD’nin önde gelen ücretli kanalına olan sevgimiz bir kat daha artmıştı. Yeni fragmanı da yayınlayan HBO, hem gönülleri bir kez daha kazandı hem de heyecanı ikiye katladı. 46’ıncı sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanan Susam Sokağı, önümüzdeki yıl ocak ayından itibaren yayınlanmaya başlayacak. Susam Sokağı için HBO’nun 5 sezon ve 150 bölümlükbir anlaşması bulunuyor. Yani efsaneyi eskisinden daha sık izleme şansına sahibiz. Susam Sokağı için yayınlanan ilk tanıtım videosunu hemen yukarıdan izleyebilirsiniz.
http://www.log.com.tr/cocukluk-efsanesi-geri-donuyor-susam-sokaginin-ilk-fragmani-yayinda-video/

Benim de en sevdiğim bölümlerden biri Edi Büdüye yatakta kurabiye yememeliyiz çünkü gece kırıntılar bizi kaşındırabilir dediğinde Büdünün tamam o zaman kurabiyemi senin yatağında yemeliyim çünkü kaşınmak istemiyorum demesi.

Kardeşim çok yapardı bana kendi yatağı dururken benimki mahvolurdu ondan herhalde :KK70:

Çooooook susadım büdüüüü :-) en sevdiğim replik .

Ama ben bu mahallede birine uyuz oluyordum ya , kimdi hatırlamıyorum şimdi

Aaaa en sevdiklerimden

minik kuş,edi büdü,kurabiye canavarı

kurbağa kermit:KK53:

ne özlemişim görünce daha iyi anladım

Hakan abi, Zeynep abla, Edi Büdü aaaah ah.
Bir de "bu benim önüm önüm önüm, bu benim arkam arkam arkam" şarkısı. Orgumda onun müziği vardı, bütün gün onun tuşuna basar, bu benim önüm, arkam diye söylerdim; elbette hareketini de yaparak :D Bir süre sonra orgumun o tuşunun esrarengiz biçimde bozulduğunu söylememe gerek yok sanırım :D

Ondan sonra Büdü'nün sevdiğim sayı 6 şarkısına sarmıştım. Anneciğim meğer sana neler çektirmişim :D

Yaaa başlasın izlicem bende :KK49: fragmanı izlerken bu kadar yüzüm gülüceğini düşünmemiştim özlemişim :eek: kurabiye canavarı ediyle büdüüü :KK73:

Back