Anket Çocukluğunuzda En Sevdiğiniz Oyun?

Çocukluğunuzda En Sevdiğiniz Oyun?

• Ankete Katılan
    65
upuzun don lastikleriyle ip atlamak, sek sek ,ortadasıçan, köşe kapmaca ...
birde ben daha çok erkek kardeşimle gazoz kapağı, meşe(bilye yada miskette derdik) vede çiviyi çamura sapladığımız oyunu severdim....a.s.

hey gidi ne günlerdi ya....

aahhh keşke çocuklugumuza biran olsun dönebilsek evcilik saklambaç kaydırak çelikçomak yakartop ip atlamak hepsini çok severdim

aksiyonu olan,dört nala dil bi karış dışarda koşarak oynanan tüm oyunlar:1rolleyes:

biz saklambaçın 2 ekip halinde oynanan "ay gördüm" versiyonunu anneler avaz avaz bağırana kadar oynardık

saklambac ve havais topu(arkadaşının ismini söleyip topu yukarı atarsın tutamazsa ceza alır)birde sek sek..ip atlamayı hiç cevmezdim bide çinçan vardı onuda yapamazdım tombiş olunca:)))))

Yakartop birde lastik atlamayı çok severdim..
O kadar çok alışkanlık yapmıştıki.. dışarıdan eve girdiğimizde kızkardeşimle, sandalyenin ayaklarına geçirirdik lastiği ip atlardık .. taakiiii alt komşu kapıyı çalana kadar.. -tatlicadiarzu-

Anket için teşekkürler.. çocukluk günlerimi hatırlattınız...

ben çocuğunuzla en sevdiğiniz oyun anladığım için diğeri işaretledimm oğlumla en sevdiğimm maçç..ama ben çocukken evcilikk..

Meyve bahçeleriyle çevrili bir çiftlikte büyüdüm. Ortam geniş ve doğal olunca, saklambaç oynamanın keyfine doyulmuyordu. Aaah aah! :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…