• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Çocukluğunuzda En Sevdiğiniz Oyun?

Çocukluğunuzda En Sevdiğiniz Oyun?

• Ankete Katılan
    65
saklambaç oynamayı çok severdim bayada kalabalık oynardık ayyyy duygulandım senağlamaşimdi oynayacak birilerini bulsam yine oynarım çünkü içimdeki çocuk hiç büyümedi benim:utangac::sm_cool:

kucukken bahcelı bır evde otururduk buyuk bır bahcesı vardı tum mahallenın cocukları toplanır yakartop oynardık bız kucuk oldugumuz ıcın yenılırdık abım ve arkadasları yenerdı bırde kucukken bırım bır Allah derdık ne zaman aklıma gelse guluorum bırım bır Allah:roflol::roflol:

Yakartop (biz ona baska bisey derdik ama neyse:)
Bi de saklambac...A bi de dansa davet vardi:))

yakartop..bide şey vardı yere bişi çizioduk taşla oynardık 1 dir 1 mi öle biş..gece de saklambak..bide istop çok oynaydır..ey gidi günler :a015:senağlama

Mahallede arkadaşlarımla ip atlamayı severdim, babam işten dönerken beni de çağırırdı geç oldu eve hadi diye. Sinir ola ola eve giderdim:icecream:

körebeee :) çok eğlenceli oluodu ya çok severdimmmmmm :)
eski günler aklıma geldi..
gerçi daha geçen sene ablamla evde oynamıştık hehe :))
sanırım ben hiç büyümicem :emir_bebek:

Benim en sevdigim oyun yakartoptu.Hatta hala bile severim.Yaz oldumu piknikte falan oynariz.Lastik atlamaya da bayilirdim.

Lastik oynamayı çok severdim, birler, ikiler, üçler diye gittikçe ipi yükseltirdik 10lar omuzlarımıza gelirdi.Ne zevkliydi ipe basan yanardı.Çaprazlama,tek ayak falanda yapılırdı ileri seviyelerde :)

her yıl başka şeye takardım
bi yıl bütün yaz boyunca öğlen 13.30 akşam 19.30 arası
hiç durmaksızın ip atladım arkadaşlarımla tatlicadiarzu
bi yaz yine aynı sabahtan akşama kadar yakantop kiremit dikmece
gibi oyunlar oynadık
bi yazda hep saklambaç tüm oğlanlar kızlar toplaşır
saklambaç oynardık kızlar mızıkçılık yapardı oğlanlara çok kavga ederdik :utangac:
hiç geçinemezdik hey gidi günler hey offf off senağlama şimdi çok özlüyorum

Back