mekiem Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2012 9 0 16 İstanbul 27 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mekiem #1 arkadaşlar çocukken küçük kokulu not defterleri vardı..işte o kokunun aynısını geçen önümden hızla geçen bir bayanda duydum nasıl güzel kokuyordu.işte o parfümü arıyorum bilen duyan hatırlayan arkadaşların yardımınızı bekliyorum :) Son düzenleme: 27 Ocak 2014
arkadaşlar çocukken küçük kokulu not defterleri vardı..işte o kokunun aynısını geçen önümden hızla geçen bir bayanda duydum nasıl güzel kokuyordu.işte o parfümü arıyorum bilen duyan hatırlayan arkadaşların yardımınızı bekliyorum :)
G gonul_atolyem Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2013 66 4 6 34 Bursa 28 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mekiem #2 kokuyu hatırlıyorum hatta koleksiyonunu yapardık sayfaların öyle bir parfüm de okudum bi yerde adı dilimin ucunda hatırlar hatırlamaz yazıcam
kokuyu hatırlıyorum hatta koleksiyonunu yapardık sayfaların öyle bir parfüm de okudum bi yerde adı dilimin ucunda hatırlar hatırlamaz yazıcam
mekiem Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2012 9 0 16 İstanbul 31 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mekiem #3 gonul_atolyem .!.: kokuyu hatırlıyorum hatta koleksiyonunu yapardık sayfaların öyle bir parfüm de okudum bi yerde adı dilimin ucunda hatırlar hatırlamaz yazıcam Genişletmek için tıkla... lütfen lütfen lütfeeen hatırla hemenn :))
gonul_atolyem .!.: kokuyu hatırlıyorum hatta koleksiyonunu yapardık sayfaların öyle bir parfüm de okudum bi yerde adı dilimin ucunda hatırlar hatırlamaz yazıcam Genişletmek için tıkla... lütfen lütfen lütfeeen hatırla hemenn :))
bluemel Guru Kayıtlı Üye 15 Ekim 2009 1.053 41 363 Elazığ 31 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mekiem #4 tam emin olmamakla beraber cerruti 1881 olabilir diyorum.bi deneyin bence.
C canses Guru Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2010 35 2 296 9 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mekiem #5 chophard wish silgi ve kokulu not defteri kokulu o olabilir fiyatı da 80 tl ye kadar düşüyor bazen.
R radcan Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2014 28 0 6 34 İstanbul 16 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mekiem #6 kokulu silgilerde unutulmazz:)
C CeYz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2012 9.964 14.476 498 22 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mekiem #7 canses .!.: chophard wish silgi ve kokulu not defteri kokulu o olabilir fiyatı da 80 tl ye kadar düşüyor bazen. Genişletmek için tıkla... hangi rengi acaba ?
canses .!.: chophard wish silgi ve kokulu not defteri kokulu o olabilir fiyatı da 80 tl ye kadar düşüyor bazen. Genişletmek için tıkla... hangi rengi acaba ?
C canses Guru Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2010 35 2 296 22 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mekiem #8 Mavi rengi ama pembesi de hoş çiçek ve meyve kokulu zaten Türkiye'de evcok mavi satılıyor ben henüz pembeyi görmedim
Mavi rengi ama pembesi de hoş çiçek ve meyve kokulu zaten Türkiye'de evcok mavi satılıyor ben henüz pembeyi görmedim
F FreeYourMind Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2013 403 44 18 34 Diğer 22 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mekiem #9 canses .!.: Mavi rengi ama pembesi de hoş çiçek ve meyve kokulu zaten Türkiye'de evcok mavi satılıyor ben henüz pembeyi görmedim Genişletmek için tıkla... Canım bende mavi var ama arkadasin dediği gibi bir koku değil o sanki Arkadaşın bahsettigi koku, o silgiler falan..şeker gibi kokuyordu
canses .!.: Mavi rengi ama pembesi de hoş çiçek ve meyve kokulu zaten Türkiye'de evcok mavi satılıyor ben henüz pembeyi görmedim Genişletmek için tıkla... Canım bende mavi var ama arkadasin dediği gibi bir koku değil o sanki Arkadaşın bahsettigi koku, o silgiler falan..şeker gibi kokuyordu