vallahi benimde hayatım monoton temizlik yemek oğlum cansıkıntısıcvplarınız için çok saolun... bu arada evliyim bide 15 aylık oğlum var. çalışmıyorum bu yüzdende kendimi çok kötü hissediyorum üniversite okudum evde oturmak zoruma gidiyor. arkadaşlarımın hepsi yükseldi bende kaldm. eşimle hergün kavga ediyoruz. günlerim hep aynı geçiyo temizlik yemek başka bişey yok çocukla ilgileniyorum kendime vakit ayıramıyorum. ailelerden uzaaktayız çocuğu bırakacağım kimse yok. bunaldım . eşimde hiç anlayış göstermiyor sürekli ruh halimden şikayetçi. ne yapacağım yaaaa. kendimi işe yaramaz hissediyorum. oysa eşime kaç kez söledim beni dr götür die. ona göre böle sorunlar şımarıklık herhalde ciddiye almadı çok üzüldüm. bunlarda tetikliyo diğer sorunları offf allahım
cvplarınız için çok saolun... bu arada evliyim bide 15 aylık oğlum var. çalışmıyorum bu yüzdende kendimi çok kötü hissediyorum üniversite okudum evde oturmak zoruma gidiyor. arkadaşlarımın hepsi yükseldi bende kaldm. eşimle hergün kavga ediyoruz. günlerim hep aynı geçiyo temizlik yemek başka bişey yok çocukla ilgileniyorum kendime vakit ayıramıyorum. ailelerden uzaaktayız çocuğu bırakacağım kimse yok. bunaldım . eşimde hiç anlayış göstermiyor sürekli ruh halimden şikayetçi. ne yapacağım yaaaa. kendimi işe yaramaz hissediyorum. oysa eşime kaç kez söledim beni dr götür die. ona göre böle sorunlar şımarıklık herhalde ciddiye almadı çok üzüldüm. bunlarda tetikliyo diğer sorunları offf allahım
canım allah o amcanı bildiği gibi yapsın
obsesif kompulsifte var sende etkili kilo aldırmayan bir ilaç kullaman lazım ve ilaç etkisini 3 haftada göstermeye başlar sabırlı olman gerek
cvplarınız için çok saolun... bu arada evliyim bide 15 aylık oğlum var. çalışmıyorum bu yüzdende kendimi çok kötü hissediyorum üniversite okudum evde oturmak zoruma gidiyor. arkadaşlarımın hepsi yükseldi bende kaldm. eşimle hergün kavga ediyoruz. günlerim hep aynı geçiyo temizlik yemek başka bişey yok çocukla ilgileniyorum kendime vakit ayıramıyorum. ailelerden uzaaktayız çocuğu bırakacağım kimse yok. bunaldım . eşimde hiç anlayış göstermiyor sürekli ruh halimden şikayetçi. ne yapacağım yaaaa. kendimi işe yaramaz hissediyorum. oysa eşime kaç kez söledim beni dr götür die. ona göre böle sorunlar şımarıklık herhalde ciddiye almadı çok üzüldüm. bunlarda tetikliyo diğer sorunları offf allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?